Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

37 år , på dateren , har barn, men ønsker flere. Gammelt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Michael Douglas var ca 60 da han fikk den siste ungen. ;) Det er vel mest hva du er i stand til, og om det fortsatt er teknisk mulig. Som nevnt tidligere i tråden synker fruktbarheten hos damer når de blir eldre, så kjør på mens du har sjansen, om det er dette du vil. Bare husk at du har barn fra før, så de må selvsagt også tas med i betraktningen fra begge sider. Vil de ha flere søsken? Hvis ikke er det kanskje litt egoistisk å bare kjøre på likevel, men det skal jeg ikke si noe om. Er ikke min sak.

Lenke til kommentar

Med tanke på at du har så himla mange tråder her om dette temaet, og du har fått svar MANGE ganger om at du burde søke hjelp så nei. Du burde ikke få flere barn, du burde kutte ut alt av nettdating og å søke oppmerksomhet på nett, og heller jobbe med deg selv. Få deg bedre selvtillitt, sørg for at du kan stå opp for deg selv, og riv deg løs fra mannfolk og ekser.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Øhh, Heidi, du vet at AnonymDiskusjon ikke er en enkelt bruker, men det brukernavnet som kommer hvis brukeren poster anonymt? Det er ikke samme person med alle problemene..

Hahaha, ja, fullstendig klar over det! :p Brukeren som har postet som anonym er ganske sikkert Heartlife, hun har haugevis av slike tråder, starter gjerne som anonym og går over til sin egen bruker.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...