Gå til innhold

Jesus Gjenfødelse


eXalpha

Anbefalte innlegg

 

Jesus har blitt gjenfødt i Russland og har 5000 troende kristne som følger ham.

 

Ifølge bibelen: The Resurrection of Jesus is the Christian belief that Jesus Christ miraculously returned to life on the Sunday following the Friday on which he was executed by crucifixion. It is the central tenet of Christian faith and theology and part of the Nicene Creed: "On the third day he rose again in accordance with the Scriptures".

 

Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Resurrection_of_Jesus

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg håper du er sarkastisk.

 

Det er utallige "Jesus'er" på verdensbasis. Denne karen skal, i følge seg selv, ha ca. 2 millioner som følger han. Det mer korrekte tallet er vel nærmere 100.000 stk.

 

Dette illustrerer likevel, til en viss grad, hvor kort arten "mennesket" har kommet i sin utvikling og hvor lite som skal til for å få en status som profet eller gudesønn på denne planeten...

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Luis_de_Jes%C3%BAs

 

http://www.youtube.com/watch?v=WlpT1T9825I

Endret av LiamH
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

 

Jesus har blitt gjenfødt i Russland og har 5000 troende kristne som følger ham.

 

Ifølge bibelen: The Resurrection of Jesus is the Christian belief that Jesus Christ miraculously returned to life on the Sunday following the Friday on which he was executed by crucifixion. It is the central tenet of Christian faith and theology and part of the Nicene Creed: "On the third day he rose again in accordance with the Scriptures".

 

Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Resurrection_of_Jesus

 

 

All kristne blir Jesus Kristus (ett med Jesus Kristus) når de blir født på ny (gjenfødes), det er slik Jesus Kristus selv, når ut til og kommer i kontakt med hele verden. Hvorfor enkelt tror at denne typen er noe mere Jesus Kristus, enn andre kristne, er ikke godt å si ? Kanskje han selv tror, at dette med de kristnes gjenfødelse bare gjelder ham og at han da er noe spesielt ?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

Jesus har kommet til Sørlandet!! (Eller kanskje ikke...)

 

Sitat fra "Endetidsposten", link under:

 

Jesus observert på uventede steder

Fædrelandsvennen: fvn.no 28.12.10 (08. 01. 2011.)

SYNSPUNKT: Det hersker nå full forvirring på Sørlandet etter at flere øyenvitner hevder å ha møtt Jesus den siste tiden. Dette har ført til en rekke ordensforstyrrelser i førjulstiden.

Synspunkt skrevet av Eva Dønnestad, skribent og formidler «Øye for ord»

Evangelist: Ove Jan Ludvigsen – Kommenterer: (Dette julefortellings-diktet til ettertanke.) Som faktisk talt er ganske forvirrende, og en helt uakseptabel måte å fremstille saken på, hva Jesu gjenkomst til jorden angår.

Vi har bekreftede meldinger om at et voldsomt lys har inntatt flere husstander, institusjoner og bygninger på Sørlandet. Øyenvitner er begynt å stå fram fra ulike familier, institusjoner og arbeidsplasser. De forteller at de har hatt besøk av Jesus. Alle beskriver han som en vanlig mann av kjøtt og blod som er interessert i folk, sprer noe godt og gir dem en følelse av å være elsket sånn de er. Han kjenner til alt som har skjedd, men fordømmer dem ikke. Han gir dem en følelse av å være verdsatt.

Kommentar til: ”Han kjenner til alt som har skjedd, men fordømmer dem ikke.” Dette burde gi oss noe å tenke over, da det også kan tolkes dit hen, at denne julefortelling-Jesus, ikke engang peker på det som er synd. ”Eller sier, gå bort og synd ikke mer!” (Joh. 8: 11b.)

Den personen som flere og flere nå mener må være Jesus, er også blitt observert da han gikk fra dør til dør i et høyblokk område. Her la han handa på hver dør, bad for alle som bodde i leiligheten og kalte hver og en av dem ved navn. På enkelte arbeidsplasser har han kalt ansattes oppførsel uverdig og manet dem til å sette seg inn i hvordan andre har det. Han har hevet stemmen over hykleriet som var i enkelte hjem. Så langt virker det som om Jesus oppsøker dem som trenger det mest – uavhengig av hva fasadene viser. Han snakker med dem som ber han komme, enten det er fordi de trenger trøst eller fordi de er i ferd med å bli ødelagt av skyld over alt det vonde de har påført andre.

Kommentar til: ”Han har hevet stemmen over hykleriet som var i enkelte hjem.” Det er ikke noen særlig verken god, eller bibelsk formulering av hykleriet i den sammenheng som det omtales. Da det hele synes å formidle en Jesus som infiltrerer den ene og den andre inn i et religiøst nettverk, uten den bibelske bestemtheten over situasjonen. Det virker som om der er ingen sterk Jesustale om å legge bort synden, vende om fra den, og bli ”FØDT PÅ NY!” Slik Bibelens klare budskap er!” Slike rosenrøde, romanse Jesuser i julefortellings-formulering, er så absolutt, så uheldige som de overhodet bare kan være!

En psykiatrisk sykepleier forteller: Plutselig var det en mann i gangene som alle ville snakke med. Han fikk deprimerte til å løfte blikket. Aldri har vi hatt en så fin kveld på avdelingen.

Kommentar til: ”Han fikk deprimerte til å løfte blikket!” Det må være helt bibelsk rimelig å tro, at hadde det vært Bibelens Jesus som fremstilles i denne juleromansen, ville han nok ha helbredet de syke som var pasienter på dette psykiatriske pleiehjemmet. Det var i hvert fall derfor Han kom, nemlig for å helbrede all sykdom og all skrøpelighet. Hva var egentlig poenget for Jesus å oppsøke et slikt sted, bare for å skape litt stemning, men uten helbredelse? Det ville være meningsløst, og bare skape litt stemning, for deretter å gå fra disse mentalt syke i den samme syke tilstand som før Han kom, og da Han kom, og etter at Han hadde vært der. Meningsløst alt sammen – en skammelig fremstilling av Jesus i en villfarelsens juleromanse! (Matt. 4: 23.)

Tror du virkelig det var Jesus som var hos dere?

Det høres jo helt sykt ut, men jeg har aldri opplevd noe lignende. Jeg er humanetiker og ikke tilhenger av sånne overnaturlige greier, men Jesus var virkelig og opptatt av virkeligheten til dem som er innlagt hos oss, og at han etterlot seg fred, er det ingen tvil om. Så jeg får heller bli kalt en dåre, ler hun.

Kommentar til: ”Jeg er humanetiker og ikke tilhenger av sånne overnaturlige greier, men Jesus var virkelig og opptatt av virkeligheten til dem som er innlagt hos oss, og han etterlot seg fred, er det ingen tvil om.” Det er så absolutt sikkert, at Jesu oppgave er å bringe fred, som en av de mange velsignelser han bringer. Men kan alikevel ikke gi ens aksept til en fremstilling av Jesus i juleromanens mangfoldige eventyrverden, som kun er grunnet på villfarelsens kunster og bedrag! (Joh. 14: 27a.)

Snakket han med deg også?

Nei, ikke med ord, men han la armen på skuldra mi, så meg inn i øynene til jeg turte å møte blikket hans, og etter det var jeg ikke i tvil. Jeg kjente meg elsket som jeg aldri har kjent før.

Kommentar til: ”Men han la armen på skuldra mi.” Kanskje denne juleromanse forfatteren, burde ha vært oppmerksom på en svært viktig ting her, og det er denne: Sannsynligvis ville juleromanse forfatteren også ha kunne henvist til hans naglemerkede hender, for det er på disse vi skal gjenkjenne ham. Men denne viktige siden ved saken omtales ikke, derfor kan man også slå fast, at juleromansens Jesus faller på sin egen fremstilling, uansett hvor godt ment den er. Så er og blir den en forvirrende farse for de svake hjerter, som ikke kjenner Guds Ords innhold! (Joh. Åp. 1: 7a.)

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle innrømme dette, sier en direktør ved en større bedrift. – Jeg skal feire jul alene i år. Kona har ungene, og jeg har virkelig grudd meg. Det så ut til å bli en trist tid, men jeg var innstilt på det. Da ringte Jesus på døra mi. Han satt og lyttet til meg i over to timer. Det var som det vondeste slapp taket.

Kommentar til: ”Da ringte Jesus på døra mi.” Dette i seg selv sier seg å være en så svært gedigen ringaktelse av Jesus, for, for det første kommer Han ikke til å gå rundt om i sørlandske byer eller tettsteder og banke på dørene hos noen. For den dagen Han kommer til jorden igjen, blir når Han setter sine føtter på Oljeberget og skal ta hånd om Israel og det siste store slaget i denne verden. Hvor all ugudelighet, lovløshet, kriger, ja, også juleromanser om en falsk Jesus, som er både barne forførende og åndelig giftig. (Sak. 14: 4a.)

Hva sa han, da?

Han lyttet, og så maner han til å glemme seg selv. Han ga meg først om fremst et mot til å snakke sant om livet mitt akkurat sånn det var. Han ga meg en følelse av at det fortsatt var noe godt i meg. Jeg gråt faktisk for første gang siden jeg var barn.

Kommentar til: ”Han gav meg en følelse av at det fortsatt var noe godt i meg.” Hvilket er så helt på jorde, utenom den bibelske allfarvei, som overhode mulig. Bibelen sier at der finnes ikke noe godt i mennesket, ikke noe annet enn det Herren selv gir mennesket i ”DEN NYE FØDSEL!” For om der er, fortsatt er noe godt i oss etter den menneskelige natur, står vi overfor det faktum, at vi trenger ikke frelsen i Kristus Jesus i det hele tatt! Hva sier Bibelen om det eventuelle gode i mennesket? La oss se! (Matt. 19: 17b.)

Jeg hadde aldri trodd han skulle gjeste meg, jeg har bare tro som et lite frø, Men han sa det var nok, nok til å flytte fjell, sier en innsatt i Kristiansand fengsel. Fengselet ble truffet av et så sterkt lys at betjeningen måtte holde seg for øynene, mens det var de innsatte han snakket med. – Vi er fortsatt i sjokk, men flere av de innsatte forteller om et møte som har forandret dem og gitt dem styrke, sier en av de ansatte. En tenåring som bor på en øy på Sørlandet, forteller at hun så engler på himmelen som sang at hun ikke skulle være redd. Hun er alltid veldig redd før jul og gruer seg til hver dag i juleferien som pleier å bli fylt av drikking og vold. Jesus fortalte at han skulle sørge for at hun ble invitert til tanten sin dette året. Tre vise kvinner fra Østlandet er på vei med gaver og for å bevitne det hele. De hevder at de mottok en e-post forrige uke der de ble bedt om å dra til Sørlandet.

Kommentar til: ”Jeg hadde aldri trodd han skulle gjeste meg, jeg har bare tro som et lite frø, Men han sa det var nok, nok til å flytte fjell, sier en innsatt i Kristiansand fengsel.”

Det holder i massevis! Slike juleromanser av en falsk Jesus står der i virkeligheten alvorlige demoniske krefter bak. Det som vi skal legge merke til er, av alt annet, og alle andre steder, landet Jesus i Kristiansand, i denne antikristelige, antibibelske juleromansen, Hans komme til Oljeberget er helt utelukket, og dermed føres viktige sannheter og bibelske profetier under teppet, og for svake sentiminale sjeler kan det ende med drømmerier og hallusinasjonens-scener, hvor noen oppfatter det hele totalt feil. Og begynner å vente på Jesu gjenkomst til jorden for andre gang, til feil sted! (Esek. 11: 23.)

Kommentar til: ”Jesus fortalte at han skulle sørge for at hun ble invitert til tanten sin dette året. Tre vise kvinner fra Østlandet er på vei med gaver og for å bevitne det hele.” Vi skal merke oss følgende her, her gir den falske Jesus i den falske juleromansen en jente løfte om at: ”Tre vise ”kvinner” fra Østerland er på vei med gaver og for å bevitne det hele. Hva for et hele? Jo, det hele falsumet som den falske juleromanse-Jesus, har gitt denne unge damen løfte om, i denne ubibelske nærmest åndelige kriminalromansen. Bibelen taler ikke i det hele tatt om: ”Tre kvinner” fra Østerland i dette tilfellet, derfor viser bare forfatteren av denne falske juleromansen, at ånden i den er det rene, og klare antikristelige oppspinn på aller, aller høyeste ubibelske falsum-romannivå som tenkes kan. (Matt. 2: 1 – 2.)

Et medlem av foreningen Skepsis sier: – Hvem kunne ane at en landsdel som feirer Jesu fødsel som få andre, blir helt satt ut når han de feirer, dukker opp? Politikere og ledere ber folket forholde seg rolig og feire jul med gaver, ribbe, kalkun, pinnekjøtt og fisk som vanlig. Flere medie-kommentatorer anser det hele for å være en slags massesuggesjon der mennesker tror de opplever noe ekstraordinært fordi de så gjerne ønsker det. Det kan ennå ikke bevitnes at Jesus har vært i noen av kirkene på Agder. Men de geistlige mener det

bare er et spørsmål om tid. – Før eller siden kommer han til kirkene, det er vi som er hans legeme på jord, han oppsøker først dem som har gått seg vill, antakelig, hevder de.

Kommentar til: ”Det kan ennå ikke bevitnes at Jesus har vært i noen av kirkene på Agder. Men de geistlige mener det bare er et spørsmål om tid.” Dette er den groveste og mest durkdrevne åndelige skurkestrek, som noensinne har blitt satt på trykk, hva et falsum av en juleromanse og ubibelsk fremstilling av Jesus, noensinne. ”Tenke seg noe så fantasi-hallusinert, av uåndelig dårskap som dette er, og så forvirrende på svake sjeler, som kan komme i skade for å svelge hele denne antbibelske romansethrilleren med både hud og hår. Og ikke nok med det! ”De geistlige”, mener det er bare et spørsmål om tid når denne Jesus vil besøke deres kirkesamfunn. Satan bruker de mest utenkeligste metoder for å forføre mennesker, ja, til og med som vi ser her, formidler han sitt antikristelige fortapelsesbudskap, formidler det i sentimental juleromanse, blasfemi og det til de grader. Håper ikke at noen har tatt dette Jesusbudskapet alvorlig, men forstår at det er en julefortelling – dikt, men alikevel så besynderlig ubibelsk og antikristelig! Hva Jesu gjenkomst angår til jorden for annen gang, så sier Bibelen det ganske klart! (Ap. Gj. 1: 9 – 12.) Taler om Hans tilbakevendelse på oljeberget, på samme måte som Han steg opp til himmelen derfra!

En ung mann forteller: – Ingen trenger å være redde, han bare kommer med fred. Jeg ble rolig og følte meg verdsatt. Jeg droppet hasjrøyken jeg tar hver kveld den kvelden han besøkte meg. Det er det samme som vitnesbyrdet som går igjen fra dem som har møtt Jesus. De kjenner seg verdsatt. De som har vært i håpløse situasjoner, kjenner håp. De som trenger beskyttelse, får beskyttelse. De som krenker andre, får seg en vekker. Siste melding har tikket inn fra en av bygdene: En ung kvinne med et lite barn forteller at Jesus kom inn i stua hennes rett etter hun hadde fått beskjed om at hun hadde kreft. – Han fylte meg med fred, og ble hos meg til redselen ble mindre.

Kommentar til: ”En ung kvinne med et lite barn forteller at Jesus kom inn i stua hennes rett etter hun hadde fått beskjed om at hun hadde kreft. – Han fylte meg med fred, og ble hos meg til redselen ble mindre.” Om man tenker litt etter på dette hendelses-foreløpet, så vil man tydelig se at her er noe fundamentalt galt, fundamentalt ubibelsk. ”En ung kvinne med et lite barn forteller at Jesus kom inn i stua hennes rett etter hun hadde fått beskjed om at hun hadde kreft.” Sier ikke dette oss noe som helst? Hvorfor helbredet ikke denne besøkende Jesus henne? Hadde Han noe der å gjøre, når Han alikevel gikk fra henne, i den samme syke kreftsykdommen som hun var i da Han besøkte henne? Vi skal merke oss den videre dårskapen i denne fortryllende, forgyllende psyken og fantasi fremstillingen av Jesus. ”Han fylte meg med fred, og ble hos meg til redselen ble mindre.” Den bibelske Jesus ville aldri ha forlatt en kvinne i en slik urealistisk tilstand, med fred, og samtidig en mindre redsel, men fremdeles kreftsyk. Dette er ikke Jesu måte å gjøre tingene på. For om Ham sier Bibelen, hvilket enhver selv kan lese, se følgende bibelreferat. (Matt. 8: 16 – 17.) Slik opplever man Bibelens Jesus!

Religionsforskere fra ulike universiteter forsøker å kartlegge om det finnes noen fellesnever hos dem han oppsøker. Det kan virke som han oppsøker dem som har knuste hjerter, mer enn dem som forkynner høyest. Han har også gjestet en familie som danset i lykke. Han er tydeligvis interessert i både ekte glede og ekte sorg. Det er for tidlig å trekke bastante konklusjoner, men vitner forteller at han viser harme i møte med forestillinger, løgner og falske fasader, særlig når dette oppstår i miljøer som bekjenner hans navn.

Kommentar til: ”Det er for tidlig å trekke bastante konklusjoner, men vitner forteller at han viser harme i møte med forestillinger, løgner og falske fasader, særlig når dette oppstår i miljøer som bekjenner hans navn.” Det er jo sant at Jesus ikke anerkjenner løgner og falske fasader som oppstår i kristne sammenhenger, som bekjenner Hans navn. Men så er spørsmålet – ser forfatteren av denne livsfarlige ubibelske juleromanse-Jesus som Bibelsk, og ut fra et slikt ståsted mener at Jesus viser harme i konfrontasjon med det motsatte, som er bibelsk, som ikke kan se noe som helst sammenheng, mellom denne forførende jule-jesusromansen, og hva Bibelen sier om den virkelige Jesus? Og meget tyder på at dette er virkeligheten, for Jesus har virkelig blitt omskrevet til litt av en menneskelig sosial snurrebasse og surrekopp, som er mer opptatt av det menneskelige, falske hyggelige, uten tanken på sjelers frelse i det hele tatt. For en tragedie!

En diktet julefortelling til ettertanke. Artikkelen er ikke en redaksjonell reportasje, men et eksternt synspunkt.

Nå er det bare å håpe at alle som har lest denne surrogat farsen i Fædrelandsvennen, er virkelig klar over at dette ikke er virkeligheten, men en diktet julefortelling, og at artikkelen ikke er en redaksjonell reportasje, men et eksternt synspunkt. Men alikevel er det bare en ting å si om en slik åndelig kriminal juleJesus-romanse, at den er og kan forbli djevelsk forførende, for svake mennesker som sliter i sitt åndelige liv, med hva som er virkeligheten i motsetning til uvirkeligheten. Og hva som er løgn i motsetning til sannhet, og hva som er frelsende i motsetning til ikke frelsende, og hva som er helbredende i motsetning til ikke helbredende?!?

http://endetidsposten.com/index.php/com-k2/k2-information/artikler/391-ludvigsen-tohundreogfirtini

Endret av malmanomar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...