Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Anbefalte innlegg

Hei :)
Jeg er en jente på 22 år. Sliter med konstante smerter i øynene. Det er en veldig murrende smerte som sitter i og rundt begge øynene. Øyeeplene føles veldig ømme, det samme med musklende rundt. Det sprer seg også til tinning, hodebunn og nakke. Hodebunnen min er veldig øm. Jeg fikk dette for 3 år siden, og har hatt det konstant siden. Det er så slitsomt, og det tar så mye av energien min å gå med disse smertene i øynene hele tiden. Vet ikke hvorfor jeg har dette heller :s

 

 

Jeg har vært hos synspedagog. Hun sier jeg har SKJULT SJELING og anbefalte meg å begynne med synstrening for å se om dette kunne hjelpe.

Har holdt på med synstrening i 4 uker nå, har foreløpig ikke merket noen bedring på øyesmertene. Har tenkt å fortsette med dette i noen mnder til, for å se om det gir noen bedring etterhvert.

 

Jeg er nærsynt og har skjeve hornhinner, bruker briller for dette. Brukte tidligere linser, men etter jeg fikk disse øyesmertene klarer jeg ikke å bruke linser mer.

Har også vært til utredning hos øyelege. Det er ikke noe synlig galt med øynene sier de, utenom at tårekanalene mine ikke fungerer optimalt.

Har i tillegg migrene av og til.

 

 

Er det noen som har hatt lignende øyeplager selv, og vet hva disse smertene kan skyldes? Eller vært så mye plaget med øynene på grunn av skjult sjeling? Ble du bra av synstrening?

 

Jeg er så redd for at dette aldri går over... Blir gla hvis noen har noen innspill å komme med! :-)

Endret av jeente91
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt noe lignende plager før, men det var da jeg fikk beskjed om at jeg trengte 0.5 briller. Ofte kunne slike plager komme ved kort PC bruk, men etter den lille forskjellen ble ting bedre. Kanskje du trenger mer tilpassede briller, synet blir lett irritert ved feil styrke/glass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...