Gå til innhold

Sømløs docking av MBA 13" til større skjerm + mus + tastatur?


2bb1

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har per i dag en 22" skjerm med 1680*1050 oppløsning som jeg kobler til MacBook Air-en min via thunderbolt-til-HDMI når jeg er på Universitetet. I tillegg har jeg en kablet mus og et kablet tastatur som jeg kobler til.

 

Men det blir litt for mye dill med alle ledningene for min smak, så jeg er ute etter en komplett docking-løsning som oppleves enklere i bruk. F.eks. en docking hvor jeg bare setter Air-en i, og så er skjerm, tastatur og mus allerede tilkoblet denne dockingen.

 

Har søkt litt rundt på nettet, og det finnes mange rare, gode og mindre gode løsninger på dette - så er det noen der ute som har prøvd (eller lest om) og kan anbefale meg en spesiell docking-stasjon? :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Tror kanskje logitech sin traadlOse unity lOsning kan vaere noe. Da faar du mus og tastatur koblet til lett, samt gode produkter baade paa mus og tastatur.

 

Men lOsningen blir litt halvveis ettersom det ikke stOtter skjerm.

 

Var en veldig god ide aa gjOre om thunderbolt til dockingbay. Om det ikke finnes kanskje du skulle pitche det til et teknologi selskap?

 

Edit: ser etter aa ha googlet at det finnes dockingbay til thunderbolt. Men de er ganske saere kjOp alle sammen. SkjOnner ikke hvem som ville betale saa mye for saa lite funskjonalitet. f.eks

http://www.gizmodo.com.au/2013/07/belkin-thunderbolt-express-dock-review-so-pointless-so-expensive-so-good/

Saa jeg tror unity fortsatt er et bra val.

Endret av martingull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...