Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto 6


Gjest Bruker-292501

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-292501

Tenkte ihvertfall det kunne være greit å starte en tråd hvor vi kan samle informasjon vi finner her slik alle kan lese slik som den forrige tråden om gta 5:)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Norge har "alle" ønsket seg alle årene siden GTA III :p Skjer nok aldri.

Midt-vesten eller øst-kysten (Washington D.C. f.eks.) hadde vært artig da.

De kunne tatt og gjort den største innsatsen noensinne og bruke lengst mulig tid slik man kan besøke alle land på jordkloda. uansett om det ville tatt 20 år hadde det vært verdt det. Gta i oslo hadde vært gøyt så kunne jeg kjørt rundt stortinget og konge huset og skøte folk utenfor

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

20 års utviklingstid, slår til og med Duke Nukem Forever.

Med det så er jeg redd det GTA spillet ville vært utgått på dato lenge før launch..

Kan ikke se for meg at det ville vært utgått. Hvordan kan åpen verden spill sjangeren gå ut på dato? samtidlig er jo gta kongen på open worlds

 

Dem kan ikke ha brukt så lang tid på duke spillet med tanke på hvor dårlig mottat det ble, dem har det til og med til salg for bare 29 kroner på platekompaniet og det er special edition med 3d posters og hele greia

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar

Rett å slett urealistisk å forvente et så stort GTA spill, uansett.

Og for at det i det hele tatt skulle hatt livets rett, så måtte det vært såpass variert spillmekanikk og dynamiske hendelser at det hadde vært umulig å opprettholdt, og til slutt så krevende at det hadde blitt å enten droppe prosjektet eller kroken på døra for Rockstar.

 

20 års(?) ren utviklingstid, så 5 år med (beta)spilling mot betaling, så livsvarig oppdateringer.

 

Rockstar hadde rett å slett ikke overlevd, om så de hadde flere andre prosjekter gående.

 

For å sammenligne med noe annet enn DNF..

Tenk deg om Ubisoft, etter Assassin's Creed 1, hadde utvikla de andre AC spillene med samme grafikk, spillmotor og med akkurat de samme mønstrene uten å videreutvikle konseptet slik det nå er i AC 4.

 

TL:DR

Ingen WWMMO-GTA (World Wide Massivily Multiplayer Online :p), men vil gjerne se både GTA 6-7-8 og mer.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 år senere...

I et tidligere intervju med Dan Hauser - før GTA V kom - ble det sagt at når de slipper et nytt GTA har de allerede begynt planleggingen av neste GTA. Med begynne planleggingen menes ikke at de da vet hovedpersoner og byer, men at de begynner jobben med å tenke på hvilken by de skal bruke. Først når de vet hvilken by de skal bruke finner de ut hvilke hovedpersoner som skal være med og hvilke historier de skal ha.

 

Mtp at det var 5 år mellom GTA IV og GTA V, så tipper jeg vi ikke ser GTA VI før tidligst 2018 og uansett mot slutten av dagens konsollgenerasjon.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...
Gjest Bruker-292501

Kunne tenkt meg en plass med flere byer sånn som san andreas og diverse små landsbyer her å der. Jo flere byer, jo lenger tid trenger dem, men det hadde vært fett med 3 storbyer i samme spill.

Og så kunne det vært slik at man må fly for å komme til de andre byene så når vi flyr ditt så blir det som når vi tar et fly fra for eksempel oslo til trondheim, hadde det ikke vært noe?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...