Gå til innhold

Høy MS når bruttern er hjemme


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg spiller en del World of Warcraft (samme gjør bruttern) og når enn han er hjemme, får jeg dobbelt så høy MS, samt lagspikes i hut og pine (kun når han er hjemme, ellers ligger jeg på 50 ms).

Når bruttern er hjemme, ligger jeg stabilt på 100-120 ms også får jeg veldig store lagspikes på tilfeldige tidspunkter.

PS: Det virker som at MS'en plutselig øker når enn jeg har lagspikes.

 

Satser på at noen her er oppdatert på nettverk, og kan hjelpe meg ut med en løsning til hvordan å unngå unormalt høy MS og lagspikes når broren min er hjemme.

Endret av Bernt123456
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mest sannsynelig torrents så få broren din om å stille ned på uploaden i bittorrent programmet sitt, bare å stille den ned til 1 kbps om han ikke er med på en privat tracker der han må seede, samt få han til å sette begrensning på nedlastings hastigheten så skal dere se at dere kan holde på med begge deler uten problemer.

Lenke til kommentar

Hastigheten er 40/10 (Telenor) og jeg har sjekka med brodern, og han har ikke torrentz installert på PC'en (eller noen annen form for torrent nedlastning). Hele familien er torrent fri, og PC'en hans er virusfri.

Når broren min er på PC'en, ser han enten på film eller så spiller han World of Warcraft. Så langt jeg ser, er det ikke noen massiv grunn til at det skal påvirke MS'en min.

Beklager swoop, fant ikke den tråden da jeg lette ;)

Endret av Bernt123456
Lenke til kommentar

Er dere begge tilkoblet trådløst? Det kan forklare problemet du opplever... WiFi går på half duplex og kan derfor bare sende/motta data annenhver gang og ikke samtidig som skjer ved full duplex.. Samtidig så øker delayen med faktoren X2, så det vil i praksis si at når dere begge er tilkoblet over WiFi og driver med streaming og spilling så det er konstant trafikk frem og tilbake til dere begge, så bortimot 4 dobler du delayen din..

Så løsningen kan være at en av dere kjører på 5GHz båndet og den andre på 2.4GHz, eller en av dere bruker kabel..

Endret av _Christian_N
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...