Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dater som kun går over til å skrive sexmeldinger osv, hvorfor?


Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke om det er bare meg som opplever dette hele tiden, på nettet.... Jeg har møtt flere menn gjennom nettdatingsider. I begynnelsen spiller de seriøse. Nå møtte jeg en mann siste måneden, som virket seriøs ut i starten, men nå gjør han som alle de andre gjorde.... begynner å skrive sexmeldinger, og prater kun om sex....

 

Lei av at dette skjer hele tiden... føler det går på selvtilliten min... er jeg ikke bra nok til annet enn sex? Eller er det noe med at han tenner på meg, men vil ikke noe mer?

Skjønner det ikke.

 

Noen menn som driver å gjør det selv, og kan svare på hvorfor de gjør det? Noen damer som har opplevd det samme som meg?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tipper det er fordi de fleste menn på nettdating hovedsaklig er ute etter sex, og ikke særlig mye mer. Det har nok ikke noe med deg å gjøre. Nettdating er i mine øyne litt av det samme som å sjekke opp jenter på byen, bare mindre stress. Sex, eller i sjeldne tilfeller en liten flørt er som regel det man er ute etter.

 

Men for all del, det kan godt være de er seriøse selv om de snakker mye om sex. Bare seriøse og kåte. Vi er jo menn, tross alt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Jeg tror det er en ganske naturlig ting, i hvert fall hvis dere har møtt hverandre. Da blir det gjerne litt sexmeldinger. Hvis du ikke liker det så prøv å få samtalen over på noe annet.

Jeg ville tatt det bare positivt at han skriver sånt til deg hvis dere har jevnlig kontakt og dere kan prate om andre ting.

 

Jeg i hvert fall legger ikke så mye i sexmeldinger/chat annet enn at jeg har veldig lyst på personen. Hvis jeg vil prate om noe annet, så gjør jeg det. Da skriver jeg om noe annet til den personen.

Lenke til kommentar

Man får et mye større inntrykk av å date noen man møter i person først. Hvis du opplever dette til stadighet og ikke liker det så er det jo bare å slutte med det?

 

 

Gå heller ut og møt noen i stedet. Da kan man fort avgjøre om den personen er noen man vil satse på, noe som er vanskelig over nettet. Pluss at bilder lyver på nettet. Og folk...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...