Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilde-Quiz - Gjett bilen!


Anbefalte innlegg

Noen sier at dagens biler er så veldig like hverandre, men sånn har det egentlig alltid vært:

1970-talls øst-europeisk bil?

Hater biler uten noe som helst form for særpreg....

 

Ang at biler ligner hverandre, så mener de fleste at de kunne se forskjell på en Ford og en Mercedes på 70-tallet, ikke at de ser forskjell på Ford og de ca 40 produsentene som kopierte de...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den vesttyske Glas 1004 var verdens første serieproduserte bil med tannremsdreven kamaksel da den ble lansert i 1962. De som er våken for detaljer ser at bilen står ved siden av en brun bil der det står Rekord på bakskjermen, altså en annen vesttysk bil. Bilmerket Glas ble kjøpt opp av BMW i 1966. Coupéen 2600/3000 GT (som fikk tilnavnet Glaserati av samtiden) med V8 ble produsert til 1968, på slutten som BMW Glas 3000 GT. Selve Glas-fabrikken i Dingolfing er i dag den største i BMW-konsernet med 22.000 ansatte, der produseres 5-, 6- og 7-serien, pluss Rolls Royce-karosseriene.

Endret av SeaLion
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er 99,8 % sikker på at vi skal til Asia, nærmere bestemt Japan. Bilen er høyrerattet, og formen minner om eldre japanere. Jeg regner med bilen er fra sent 70-tall, eventuelt litt utpå 80-tallet. Så vidt jeg vet var det typisk Honda, Toyota og Mazda som plasserte speilene på panseret. Luftinntakene på bakskjermen antyder at bilen har motoren bak, og det antas å være en relativt liten motor grunnet plassmangel. Kanskje rundt 1000 cc. Av denne grunnen mistenker jeg for eksempel Suzuki SC100, men jeg tror dessverre ikke det er riktig svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...