Gå til innhold

Demovarer hos Komplett


Anbefalte innlegg

Er det noen som har erfaringer med demovarer hos komplott.no

 

Er litt mistenksom pga mengden (blir mange demo maskiner ja) og endel gjengangere (blir borte og så kommer de tilbake)...

 

Virker som det er returdeler fra kunder. Er det tilfelle kan man jo kjøpe seg store problemer (defekt hk ol.)

 

Har hatt endel dårlige erfaringer med den sjappa for noen år siden..... Stoler ikke helt på dem....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Joda, jeg har kjøpt såkalte demovarer fra Komplett, og har fått ny datakomponenter i ubrutte originalforpakninger :smile: så at disse er demobrukt har jeg problemer med å forstå. Tror dette er mer et salgstriks enn at sakene virkelig er demobrukt. Har forresten gode erfaringer med det jeg har fått.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte et Asus A7V hk som demovare hos komplett .. Det fulgte forøvrig ikke med kabler eller manual, men kortet virket bra.. Det var litt merker og støv rundt prosessorsocketen men.. Tror jeg kan huske at det klistremerket på AGP pro sloten ikke var fjernet... Men de sa at jeg skulle få med kabler og manual, så det var litt svakt..

Lenke til kommentar

Det som kommer på demovarene kan er som oftest varer som komplett har fått fra produsentene av en defekt vare.

Dvs. at hvis du kjøper en dvd spiller(ikke demo) og det viser seg at den er defekt leverer du den selvsakt inn og da får su en ny vare de har på lager.

Komplett sender da varen tilbake til produsenten av denne varen og får en ny tilnake og det blir da satt på demovarer.

 

Håper dette var til litt hjelp da :smile:

Lenke til kommentar

kjøpte et Kt7a-Raid hk hos komplott, og en av strømpinnene var bøyd på hk`et. Dårlig at ikke komplott hadde ordnet/sjekket dette...

 

Tenker på å bygge meg en liten socket-a maskin til å ta med på lan, kjøre som filserver osv. Asus A7V133-VM på prisguiden viste at komplott hadde best pris(demovare). De unngår å skrive at det er ikke 100% at denne utgaven(revisjonen) støtter AMD XP prosessorer. Noe samme kortet til full pris gjør!!

 

Fort å bli lurt av dem.....

 

S-O

Lenke til kommentar

Til m-kane

 

Du lurte på hvor mange veteranbiler som er nok....

 

Vel, i prinsippet får man vel aldri nok av dem. På den andre siden, har man nok til å kjøre forskjellig bil hver dag i uken greier det seg for meg :smile:)

 

Sjekk forøvrig ut min hjemmeside hvis du vil vite mer.

 

Gry

Lenke til kommentar

Det står på komplett sine sider at demovarene kan ha feil eller mangler, og det kan hende at det som står på esken fraviker fra produktet som ligger inni .. Men jeg spurte komplett, og de sa at demovarene _skulle_ funke, og til og med ha samme garanti som nye varer .. jeg veit ikke jeg men..

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-18 11:58, Sliver skrev:

HMMM. Demovarene til komplett ville jeg ikke kjøpt. De koster jo 10 kroner under nypris og atpåtil kan du få noe som ikke funker!


Riktig at nye ting ikke var veldig mye billigere, men jeg har litt div. deler til overs. Skal bare ha en (reserve) maskin til å gjøre noen småting på.....

 

 

På litt eldre deler var det en hyggelig pris på demo varer. Dette er et prosjekt jeg ikke skal legge mye penger i, men har ikke lyst til å få den berømte "katta i posten". Kjedelig med mye styr for lite penger......

 

Takker alle for responsen :smile:

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Quote:


Den 2002-02-18 11:58, skrev Sliver:

HMMM. Demovarene til komplett ville jeg ikke kjøpt. De koster jo 10 kroner under nypris og atpåtil kan du få noe som ikke funker!


Nei, hvorfor handle på komplett i det hele tatt når flexi-data har samme varelager og mye bedre priser.


 

Vel, det stemmer noen ganger og andre ganger ikke . Det er fort gjort at de nye varene synker i pris, men da er det fort gjort at demoversjonene ikke følger etter. Men det som er så fint da ... vet du det ? Det er så ende en mail og spørre om en bedre pris.

 

Og hvis produktet ikke funker, ja da har du selvfølgelig rett til å returnere produktet og få igjen penger eller ny vare som faktisk funker. Komplett skal også betale portoen for deg... så om du kjøper et demo-produkt som er defekt, og får igjen et nytt ubrukt har fått i både pose og sekk.

 

Komplett har også sagt på forumet her at det som er i demo-kategorien er varer som har blitt skadet i transport(embalasje), varer returnert på 14-dager'n, produkter som har vært inne på service hos leverandører, utgåtte produkter, osv osv. De skal være fullt operative og fungere på samme måte som de ubrukte. Videre skal ALLE feil/mangler være merket. Er det feil som ikke er gjort rede for, så har du krav på å få de manglende tingene ettersendt eller produktet reparert/byttet i et som faktisk fungere etter slik det stod skrevet når du bestilte det.

 

Til slutt vil jeg si at det vært fint om Komplett kunne ta seg bryet å skrive HVA som var feil, hva som mangler på hvert produkt slik som PSData.no gjør. Jeg tror liksom ikke helt på at det er den samme mangelen på ALLE demovarene :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...