Gå til innhold

Min slanketur


Anbefalte innlegg

Da er jeg tilbake til studentcriben min i Tromsø, og er tilbake i rutinen min igjen. 9 km er tilbakelagt. Styggkaldt i dag, menmen. Veier meg i morgen, så blir spennende å se om status quo holdt seg gjennom hele juleferien, jeg var ikke akkurat inaktiv mens jeg var i Sveits heller.

 

Skal skaffe meg sesongkort i skibakken her i Tromsø, slik at jeg kan stå på snowboard isteden for å gå rundt omkring på Tromsøya som et esel. Blir epic. :D

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Bikker konstant mellom 116,5 og 117,5. Har absolutt null energi til noe trening etter å ha vært i Posten, vet ikke hva det er som holder meg tilbake. Kcal-nivået ligger på 1500-2000 fra dag til dag.

 

Reiste hjem til hjembyen min for første gang på et halvt år nå... fikk en bemerkning fra to stykk som mente at jeg hadde blitt tynnere........ men jeg har jo ikke 10 kg nedgang enda. Anser ikke sjansen for at jeg har bygget muskler som noe særlig stor, så vet ikke om jeg har blitt noe smalere uten å ha gått ned i vekt.

 

Hmmmm. :/

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

I og med at jeg enda føler jeg sitter fast på 116 kg-merket tenker jeg at det er på tide å henvende seg til et treningssenter. Eller er det en dårlig idè?

 

Ser at SATS kjører en kampanje med 299 kroner for trening fram til april (mot tegning av 12-mnd abo.). Ser at dette også inkluderer tre timer med PT... er dette noe jeg burde takke ja til? Eller er det overkill?

 

Hvordan fungerer det når man melder seg inn på et treningssenter? Vil jeg få hjelp med apparatene i starten? Kan jeg be om oppsett av kosthold etc.? :p Hjelp, jeg vil komme inn i en fin vinterfrakk til neste vinter. :X

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

På SATS får du gruppetreninger, de har ofte jogge- eller syklegrupper ute, det er mer sosialt, flere opplegg du kan være med på etc.

 

Trener du på EVO får du et treningsrom, det er det. Da må du selv stå for motivasjonen hvis du ikke vil trene en uke, du kan ikke bare melde deg på spinning og statse på at det gjør susen :p Melder du deg inn i løpet av seks dager får du to PT-timer på EVO også.

 

En stor forskjell mellom dem er at EVO har en mnd oppsigelse og SATS har ett år binding.

Endret av mushi
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Vil bare si at jeg nå er nede på 113 kg. Ned fra 116,5 kg i begynnelsen av februar. Ned fra 123 kg en gang i oktober.

 

Det går sakte, men det går i alle fall nedover. :] Har ikke blitt daglige spaserturer, men har blitt 1-2 ukentlige toppturer, blandet med noen turer.

 

Noen har kommentert og ment at jeg har tatt av meg. Hyggelig det og. :p

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

Da har jeg meldt meg inn hos SATS. Får satse på at jeg blir bitt av basillen i løpet av de åtte gratis treningsukene. Første time med PT for oppsett av plan på torsdag. Er spent!

 

Ja, Mushi, tror jeg må det. Må også til legen fordi magen har begynt å tøve... tror jeg trenger mer fiber i kosten......

somethingtodo: takker ^^

 

Men jeg har sett på treningsdagbok-tingen til SATS. Da ser jeg formidable KCAL-inntak-ting de forventer at jeg skal ha. 4500~kcal ca. Er dette noe jeg er nødt til? Jeg spiser maks 2000 kcal i dag, og det er vanskelig å spise spesielt mye mer... . _ .

 

IMG_20140526_182347.jpg

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Tenkte å komme med en oppdatering.

 

Så jeg endte opp med å slutte på Sats da det ikke var noe for meg.

Dog har jeg likevel gått ned til ~104 kg. Det går sakte, men det går riktig vei.

 

Jeg har ikke noe strengt regime om å måtte gå så og så mye hver dag, men jeg har endret kostholdet ganske mye.

 

Alt av brød er erstattet med knekkebrød.

Storfekjøtt spiser jeg sjeldent.

Maksimum 5 dl brus/jus annenhver dag. <- ganske enkelt for å ikke sprekke, dessuten synes jeg det er godt :p

Vegetarmiddag minst en gang i uka.

 

Jeg unner meg også lørdagsgodt. Jeg kunne selvfølgelig kuttet ut alt av snop og sukker, men jeg vil heller finne et kosthold jeg trives med og som jeg kan fortsette å ha etter vektnedgangen.

 

I tillegg til dette spiller jeg squash 1-3 timer i uka avhengig av form og lyst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...