Gå til innhold

Contagion - Indietittel


Anbefalte innlegg

Contagion-Logo-Color-e1346662384251.png

Først og fremst er jeg ny her, så hei alle sammen.

 

Jeg var tidligere medutvikler av et zombie-apokalypse indie-spill som heter Contagion. Det er under utvikling av http://www.monochrome-games.com/ og er ikke annet en et survival-horror FPS med fokus på lagspill og multiplayer.

 

Det ble nylig støttet gjennom kickstarter, og er ikke langt unna salg. Jeg ga litt ekstra i støtte, og mottok derfor 4 nøkler for å få tak i det fulle spillet på Steam.

 

Jeg har 3 nøkler igjen, og for dem av dere som er intressert, kan få en nøkkel. Spesifiser gjerne hvorfor du vil ha den ;) Er alltid moro å høre.

 

I alle fall, Contagion er en "spirituell" etterkommer av en populær Half-Life 2 modifikasjon som heter Zombie Panic: Source. Der var jeg også med på utviklingsdelen, skjønt denne mod'n ikke er av samme grafiske kaliber som Contagion forholdsvis er.

 

Jeg tror det er lukket beta nå, eller snart, så nøklene skal kunne gi deg tilgang til spillet umiddelbart. I alle fall for nedlast.

 

En ting jeg alltid har lurt på under utviklingen var: Har dere noen sinne hørt om dette spillet? Eller er det lukket til mod/indie samfunnet?

 

Mvh,

Øyvind

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hoi til deg også

 

Så Frankie sin video her om dagen, Virker veldig bra :)

 

 

 

Har hatt mange morsomme stunder i zombie panic hvor jeg ikke fortalte kompisene mine at jeg var blitt zombie og fikk lurt dem til meg! :D

 

Fortsatt ikke blitt lei zombie survival sjangeren så tar gjerne imot en invite :)

Endret av Belfez
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hehe, konge :) Selv om ZPS ser heller boss ut (må være ærlig her), så har det en bedre gameplay verdi. Enda et testament til at gameplay går over grafikk.

 

Kjekt å høre, har sendt deg en PM ;)

 

Nå skal det sies at dette er ikke en reklame-for-contagion tråd der jeg deler ut keys. Det kan virke litt slik, hehe. Mest så lurte jeg på om folk visste om det, så ikke misforstå intensjoner.

 

Men, jeg har 2 nøkler igjen ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så greit ;) Jeg setter alltid mer pris på å spille med kompiser enn alene. Blir automatisk morsommere da. Vel, vi får håpe det er det! Det er ikke helt likt mtp. gameplay (carrier osv), men det er mye nytt og spennende! Får håpe de klarer å levere noe bra. Er over et halvt år siden jeg meldte meg ut av prosjektet, så har ikke helt tråden i alle endringer nå ;)

 

Da var det 1 key igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei. Hørtes artig ut og jeg sjekka ut full trailer. Spesielt pvp delen virka gøy. Har ikke spilt zombie-spill siden Dead Risting, men kunne godt tenkt meg å prøve igjen. Etter alle de negative omtalene den siste tiden for denne typen spill, har jeg ikke investert i dem.

 

Har faktisk hørt om spillet via en tysk kamerat for rundt halvannen måned siden. Han hadde backa via Kickstarter, og gledet seg mye. Spurte ikke så mye, så først nå vet jeg litt om det :-)

 

Blir spennende å se om dette spillet blir bra. Konseptet appellerer i høyeste grad for meg, men jeg har latt mediene fjerne litt av lysten min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...