Gå til innhold

LG G2 erfaringer og meninger!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

 

Jeg snakket med LG brukerstøtte angående støy på øretelefoner etter oppdatering til 4.4.2. De sa de var klar over problemet og at det jobbes med en fix da dette er utbredt. De kunne derimot ikke si hvor lang tid det ville ta før det kom en løsning. Anbefalingen var å ta backup + hard reset og se om problemet forsvant. Kudos til LG brukerstøtte. De later i hvert fall til å ta problemet på alvor.

 

Hehe - etter hva jeg kan se så har/burde LG kjent til dette siden november når KitKat ble lansert i Korea.. Til tross for at de må ha vist om denne feilen, så velger de altså å gjøre oppdateringen tilgjengelig. Her var det nok viktigere å holde den annonserte tidsfrist for oppdateringen (Q1 2014) enn å påse at oppdateringen var feilfri.
Enig, men man blir jo overrasket når et selskap innrømmer at det er et problem i stedet for å komme med bortforklaringer. Håper de tar det like seriøst som de ga inntrykk av...
Lenke til kommentar

Har kjørt kk for noen dager nå. Batteriet varer lenge om ikke lengre selv om den sier at bluetooth bruker batteri (jeg bruker ikke bluetooth). Tror nok at dette er bug.

 

Har ikke problem med lyd (musikk/radio/tlf), har testet med 3 headset (LG/Sony/Nokia). Generelt er kk litt bedre og raskere.

Lenke til kommentar

Ser at størrelsen på oppdateringen varierer mye. Min var på hele 1.6 Gb, mens jeg har sett enkelte nede i 350 Mb. Voldsomme variasjoner...

Min var på rundt 580 mb.,. Merkelig. Veldig digg med gjennomsiktig verktøylinje da, selv om det alene er ganske trivielt.

 

Merker veldig liten forskjell i bruk dog, det går glatt og fint som vanlig. :)

Lenke til kommentar

Fikk oppdatering trådløs for et par dager siden, men jeg kan ikke se å ha fått noen av de egenskapene som Kk skulle gi. F.eks knock-code og transparent verktøylinje. Har dere fått disse mulighetene? Har & 80220b-EUR-XX.

Synes forresten batteriet virker hakket bedre og telefonen er kanskje bittelitt kjappere. Ellers er det ikke store forskjellen.

Lenke til kommentar

 

Min ser slik ut etter oppdateringen til 4.4.2.

Har du root/flash? Hvis ikke, hvordan aktiverer du den transparente statuslinjen?

 

Jeg var litt nysgjerrig på dette her jeg også, fordi jeg måtte aktivere dette via Nova Launcher. Fant overhodet ikke dette alternativet i innstillingene heller.. Merkelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...