Gå til innhold

Breaking Bad | The Demise of Walter White


Anbefalte innlegg

Breaking Bad - The Demise of Walter White


Breaking Bad er nå på vår alles dørterskel med bare to episoder igjen, og for en reise det har vært! Vi har sett Walter White - en ydmyk, relativt patetisk, men familiekjær og høyt elsket far og ektemann forandre seg til et usympatisk, skrekkelig og forvirret monster. Vi heiet på ham, vi elsket ham... nå frykter vi ham.


Her er en ("høyst emosjonell") tribute til Breaking Bad for fem flotte, fantastiske sesonger - tusen takk - og håper dere finner fred med denne videoen:




Husk! Se videoen i full oppløsning og med god lyd for en best mulig opplevelse!

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Nå som serien har endt håper jeg det blir enda mer klart hva jeg prøvde å gjøre med tributen min.

Må si dette er den mest emosjonelle og betydningsfulle TV-serien jeg noensinne har bevitnet, og som en tidligere kreftpasient klarte jeg å leve meg ekstra sterkt inn i Walter's følelser og psykologiske tankegang. Jeg føler en venn har gått bort.

Hvilke følelser sitter dere igjen med?

Lenke til kommentar

Denne gikk rett i favorittlista mi! Knallbra video!

Jeg begynte å se Breaking Bad når jeg laget meg Netflixaccount i sommer, og ble hekta tvert. I perioder følte jeg det var lite som skjedde, men satt benket likevel og ventet på at det skulle rable for Walt slik alle snakket om. I de siste sesongene skjer det. Hadde jo regna med at det ikke ville bli en happy ending, men jeg fikk oppriktig vondt av å se hva Walts handlinger gjorde med familien hans, til tross for at han etter beste evne prøvde å rydde opp etter seg.

Walter White hadde en fantastisk godt skrevet utvikling. Og det samme hadde Jesse, som på mange måter tok av motsatt vei. Jeg hadde sett for meg at han også ville bli en badass kriminell som alle fryktet, men i stedet fikk man bare medfølelse med han, og følte med han når han ønsket seg vekk fra Walt og ut ifra bransjen.

Etter siste episode satt jeg bare å tenkte "hva faen skal jeg se på nå? Kommer jo aldri til å få se noe som er bedre enn dette her uansett?"

Den beste scenen i hele serien var for meg når Walt og Jesse tok farvel før Jesse kjørte sin vei, og de bare nikket til hverandre uten å si noe. Mer skulle ikke til. perfekt scene.

Endret av medlem-124997
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ikke helt sikker. Kanskje du kan leie noen som kan dette med å spore opp ting, løse problemer osv? Med andre ord: Better call Saul. :p

 

(dvs det kommer som kjent er serie med fyren etterhvert. Kanskje vi får vite noe der? Flere fra BB vil ha gjesteroller der, inkludert Jesse og Walther. Hvordan Walther kan bli med aner jeg ikke. Flashback, kanskje? Samme skuespiller i en annen rolle?)

Lenke til kommentar

Den eneste måten det kan gi mening er om det foregår samtidig med BB, eller om Walt dukker opp i en flashback. Med mindre de tar en "bare kødda, jeg lever ennå!", og vips har vi en ny sesong BB. :p

 

For øvrig vet vel ikke Jesse hvor Sault er nå heller? De kan nok finne en måte å få ham til å oppsøke Saul etter BB, men hvorfor i all verden skulle han gidde det? De var jo ikke bestevenner akkurat på slutten, og de har ingenting uoppgjort mellom seg, så vidt jeg fikk med meg.

Lenke til kommentar

Jeg tror du misforstår, at det er en prequel betyr at handlingen skal ta for seg det som skjedde FØR Breaking Bad, altså et antonym av oppfølger (jeg vet ikke om det finnes et norsk ord). :)

 

Men nå har det uansett blitt usikkert om de skal en prequel eller en oppfølger av Breaking Bad. Jeg håper at de ikke lager en oppfølger, man skal ikke kødde med skaperverket. http://www.huffingtonpost.com/2013/11/06/better-call-saul-breaking-bad-prequel-sequel_n_4227087.html

Lenke til kommentar

Jeg vet utmerket hva en prequel er, takk. Men det gir fortsatt ikke mening, fordi Walt ikke kjente til Saul (eller i det minste hadde ikke kontakt med ham) før BB. Dermed gir det ikke mening at Walt dukker opp, enten det er en prequel eller sequel. Fikk heller ikke inntrykk av at Jesse var så godt kjent med fyren, for den saks skyld.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Den eneste måten det kan gi mening er om det foregår samtidig med BB, eller om Walt dukker opp i en flashback. Med mindre de tar en "bare kødda, jeg lever ennå!", og vips har vi en ny sesong BB. :p

 

Jeg skriver at de skal lage en prequel, og du påstår at handlingen må foregå samtidig som BB, eller at de må gjøre om på at WW døde... da har du ikke forstått at en prequel ville hatt en handling i tiden før BB skjedde, beklager.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Leser du det jeg skriver? Jeg sier det ikke kan være en prequel fordi Walt ikke kjente Saul, og det kan ikke foregå etter, fordi Walt da er død. Fyren som spiller Walt er bekreftet å dukke opp i gjesterolle, og det er 99.9% sjanse for at han dukker opp som nettopp Walt. Da er det ikke mange tidsperioder igjen serien kan foregå. Enten foregår det samtidig med BB, ellers foregår det i tiden etter, og alt som har med Walt å gjøre er flashbacks.

Lenke til kommentar

Da BB sluttet var det snakk om en prequel hvor WW dukket opp. Du har helt rett i at de ikke kjente hverandre før BB, så det store spørsmålet var jo hvordan WW kunne være med når de ikke hadde møtt hverandre før i BB. Og når du igjen skriver at det må foregå samtidig med BB eller i tiden etter, så er det jo ikke en prequel!

 

Men misforståelsen går vel på at du så det som en umulighet at WW kunne være med i en prequel, da Saul og WW ikke kan møtes i denne prequelen. Men hvordan de kan løse den veit jeg ikke. Det kan jo være at en birolle i spin-offen, f.eks en kollega av Saul, møter WW mens han forsøker å saksøke Gray Matters etter at han solgte sin andel.

Lenke til kommentar

Og når du igjen skriver at det må foregå samtidig med BB eller i tiden etter, så er det jo ikke en prequel!

Det er jo akkurat dette jeg sitter og sier! Geez, er det så vanvittig vanskelig å forstå? Med mindre de lager en alternativ tidslinje der Walt møtte Saul før BB kan han ikke dukke opp i BCS, men det er bekreftet at han vil gjøre det. Det eneste jeg kan forstå er om det starter som en prequel, men fortsetter inn i, og muligens etter, BB. Men nok om det. Vi får vel vente til neste høst og se.

 

For øvrig sier du "da BB sluttet var det snakk om", men på det tidspunktet hadde serien ikke engang blitt godkjent, og formatet er blitt endret fra en halvtimes sitcom til en timeslang sort komedie som BB.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

For øvrig sier du "da BB sluttet var det snakk om", men på det tidspunktet hadde serien ikke engang blitt godkjent, og formatet er blitt endret fra en halvtimes sitcom til en timeslang sort komedie som BB.

 

Om du sier det så... http://www.rollingstone.com/movies/news/breaking-bad-spinoff-will-be-prequel-20130911

 

For øvrig gir jeg opp noen mer diskusjon med deg. Takk for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...