Gå til innhold

Kampsport-kortfilmen "NÆRKONTAKT: KABUL, OSLO"


mrlee70

Anbefalte innlegg

Kortfilmen NÆRKONTAKT: KABUL, OSLO er omsider straks klar for release! Den ble filmet på Skullerud i Oslo i august i fjor, og etterarbeidet har tatt sin tid, men nå er den altså klar for release på YouTube og Vimeo, onsdag den 4. sept., kl 1900.


Filmen er et samarbeidsprosjekt mellom Lars-Erik Lie i Violence Productions og Kenny Wang i 3F. Det spesielle med filmen er at den er filmet på kun ETT døgn. Alt man ser i filmen er gjort i løpet av dette ene døgnet. Skuespill og koreografi er øvd inn på stedet, og filmen ble gjort på dette viset rettt og slett fordi vi ville finne ut av hvor mye kan man få til på ett døgn, med max innsats av alle, både foran og bak kamera? Resultatet er blitt 19 elleville minutter med action.


Legger ved et poster for filmen, så ser dere litt hva dette går i.


Poster for filmen kan sees her:


1185431_581632681894094_424903260_n.jpg


Så følg med på onsdag kl 1900. Da er det duket for NÆRKONTAKT på nettet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjeven: Det er utøvere fra flere forskjellige stilarter som er med i filmen, bl.a. Taekwondo, Muay Thai, Praying Mantis Kung, Hapkido og Hiep Vo Mon. Men selve "kampstilen" i filmen er mer "dirty streetfighting" enn veldig stilklassisk. Dog, det er ikke spesielt vanskelig å se forskjell på Muay Thai - utøvere og Praying Mantis - utøveren. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

YES! Da er tiden omsider kommet til å frigi NÆRKONTAKT: KABUL, OSLO. Etter masse tekniske problemer, både med lyd og bilde, så har vi klart å sydd sammen en 19 min lang film. Alt du ser i filmen ble filmet i løpet av 24 timer, og det var litt for å teste oss selv på se hva man faktisk kan få til i løpet av 24 timer, med max innsats. DETTE ble altså resultatet. Enjoy!

HUSK Å SE FILMEN I 1080P OPPLØSNING. Takk!

Direktelink på YouTube:
www.youtube.com/watch?v=EZmT2bmTpzg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sett'n nå. Helt OK greier, det. Men jeg reagerte greit på dialogen som var jævlig pinlig til tider. Skikkelig flau. Jeg skjønner at dette ikke er tidenes mest seriøst kortfilm, men dialogen er som hentet rett ut av en film laget av en gjeng tøffe 8. klassinger. Ellers var den relativt underholdende, selv om det hadde gjort seg med mer ost, blood og et funky soundtrack.

Lenke til kommentar

All dialog, alt skuespill og alt kampsportkoreografi er improvisert på stedet, alt er filmet i løpet av 24 timer. Sikkert derfor ikke "alt er på stell" dialogmessig sett. :) Vi gjorde filmen som et "stunt" for å se hva som er mulig å få til max innsats i løpet av 24 timer, og dette ble altså resultatet.

Endret av manitou
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...