Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Behandle arr på arm? (Bilde)


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Jeg har 3-4 uker gammle arr på håndleddet. Og jeg lurte egentlig bare på om det er mulig å gjøre disse mindre synlige. Har lest at man kan ha på diverse kremer, som vaselin f. eks... for å så gni litt på arret. Dette vil da gjøre slik at det stikker mindre opp av huden. Jeg vet at det ikke er noen her som er leger eller noe, men jeg bare lurer på om det er noen som kanskje vet om noe som kan hjelpe for å få det til å stikke mindre opp av huden?

 

Her er et bilde av arrene mine (De er ikke kjempe dype, kanskje snakk om 0,3cm..) men det er jo disse dumpene i huden jeg vil få vekk, arrene vil være der resten av livet, og det vet jeg... Så... Noen som har noen tips? :)

 

post-226106-0-01165900-1377113308_thumb.jpg

 



Anonymous poster hash: b9342...059
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke så ekstremt mye du kan gjøre med de nå. De vil bli hvite over tid (år) og legen kan gjøre arrene mindre ved å skjære bort arrvev og sy det sammen igjen. Ser jo at det er sydd fra før, men et par av de på tvers burde kunne gjøres litt smalere.

 

Kanskje en tattovering over om et år kan være noe? Sett flere bilder hvor dette ser bra ut. Frem til da kan du jo bruke svettebånd eller lignende?

 

 

Beklager om jeg spør, men hvordan fikk du disse arrene. Ser ganske omfattende ut.

Kan ikke helt se hvordan det er relevant? Gjort er gjort.
Endret av mushi
Lenke til kommentar

Så lenge arrene bare er tre-fire uker gamle er det helt naturlig at de er såpass synlige som de er nå. Det tar gjerne inntil et år før arr blekner og blir helt hvite.

 

Anbefaler deg å stikke på apoteket og spørre hvilken krem de anbefaler for å få vekk arr. Dersom du ikke har lyst til å legge ut om hvordan du har fått arrene kan du si at det er "etter en operasjon/fjerning av føflekker/gammel kuttskade" eller noe slikt, man anbefaler samme type krem uansett. Legg vekt på at det ikke er keloide arr, men vanlige arr som du gjerne skulle ha bleket litt. :)

Lenke til kommentar

TS her, takk for svar :) Men jeg lurer på en liten ting til.

 

Når jeg bøyer hånda bakover, så kjenner jeg at det strekker litt ved håndleddet, og det er jo ingen overaskelse. For jeg har jo sydd der, men er dette noe som vil gå over med årene? Det er kjempe ubehagelig, og jeg gjør det hele tiden når jeg har hatt hånda litt i ro... Sånn når jeg står opp om morningene, eller etter å ha sitter på Pcen i noen timer, så bøyer jeg på hånda... Noen som har erfaringer her eller noen tips? Er vel ikke kjempe mye jeg kan gjøre, men vil dette gå over med årene?



Anonymous poster hash: b9342...059
Lenke til kommentar

 

Men også en bitte liten ting til. Det klør en del på armen (Kun ved arrene) fra tid til annen. Er dette noe som vil gå over etter hvert som dette vevet og huden blir "normal" igjen?

 

Anonymous poster hash: b9342...059

 

 

Jepp. Det er fordi vevet under det ytterste hudlaget fortsatt gror.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...