Gå til innhold

Husker du spillutgiveren Psygnosis? (C64, Amiga, DOS, PS2, SMD, Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

AH! Herlig episode så langt, er kommet 10 min inn.:D Er litt for ung for å ha hatt noe særlig direkte kontakt med Amiga (er 27 og fikk først datamaskin i '97), men jeg digger retro, så jeg har sett videoer og lest meg til døde på RetroGamer.;) Shadow of the Beast får jo nyversjon til PS4, det blir jo konge spennende! Lemmings har jeg spilt noe av, det er et genialt spill.:) Gleder meg til resten av episoden!

Lenke til kommentar

Veldig morsom episode. Det var forøvrig forige RadCrew også. Jeg har en del å ta igjen etter ferien, ser at dere blant annet har gitt en hel episode til det beste Mario spillet. Ketil er en viktig ressurs som dere må bruke så mye dere kan. En mann med så mye kunnskap og så tvilsom humor har mye å bidra med! Har dere forresten spilt inn noen Rad eller Retro Crew episoder med både Jostein, Stian, Are, Alex og Håkon?

 

Når det gjelder Psygnosis så var jeg aldri noen Amiga gutt, men jeg har kost meg mye med Lemmings og de to første Wipeout spillene. Lemmings Paintball var forresten også veldig gøy, men ikke akkurat noen klassiker. Discworld spillene blir definitivt kjøpt når de havner på GOG selv om gåtene ihvertfall i det første spillet skal være ganske så vanskelig og ulogiske. Men Eric Idle for faen! Jeg prøvde demoen til det andre spillet en gang og det luktet noen inn i hampen av Monty Python.

 

Amiga biblioteket frister veldig, men siden GOG ikke har satset på Amiga enda så kommer jeg nok til å kle på meg hettegenseren og finlandshette og dra ut på på det åpne hav på jakt etter roms.

Lenke til kommentar

<p>Veldig morsom episode. Det var forøvrig forige RadCrew også. Jeg har en del å ta igjen etter ferien, ser at dere blant annet har gitt en hel episode til det beste Mario spillet. Ketil er en viktig ressurs som dere må bruke så mye dere kan. En mann med så mye kunnskap og så tvilsom humor har mye å bidra med!.</p>

 

Takker! Tvilsom er nok nøkkelordet ja :-D Veldig mange Amiga spill har tålt tidens tann svært dårlig. Det innørmmer jeg gjerne, selv om ihuga Classic Amiga fanboy. Men mange titler som lemmings, Cannon Fodder, Kick off, North and South m.m. er helt utrolig spillbare fortsatt. Jeg ville vel ikke hatt den dårligste samvittigheten i verden hvis jeg *host* hadde ramlet over noen Kickstart ROMS til WinUAE for å teste ut noe Amiga goodness!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...