Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er det best å slette han av facebook?


Anbefalte innlegg

Jeg datet en fyr som nevnt i tidligere innlegg. Han dumpet meg en gang tidligere men tok meg tilbake fordi han synes jeg var så tiltrekkende fysisk for han sa han.... Jeg var blindt forelsket og håpet i det lengste at han ville være med meg. Vi møttes en del ganger etter det. Vi har hatt sex og alt det, og jeg ble forferdelig betatt av fyren.

 

Siste gang vi var sammen, så var vi på museum, spiste pizza, så film og koste oss sammen en hel helg. Vi snakket bare hyggelig med hveandre. Etter helgen takket jeg for en hyggelig helg. Da sa fyren ingenting.... Jeg synes det var kjempeekkelt, for jeg synes at han uansett kunne sagt noe hyggelig av ren vennlighet. Etter fem dager skrev jeg en sms å spurte om det gikk bra med han.. Da skrev han at alt var ok, men at han var usikker på om dette var riktig, og jo mer tid vi var sammen så ble det mer vanskelig....Jeg sliter veldig med dette ennå, og har han på facebook som venn. Så jeg lurer på om jeg skal slette han som venn... for jeg synes det var dårlig gjort å ikke svare meg på 5 dager etter en helg sammen. Hva synes dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du vil slette han eller ikke er helt opp til deg selv - men jeg synes du skal trekke deg helt tilbake og bare glemme han. Han vet at du er blindt forelsket i han i har deg rundt lillefingeren. Jeg tror helt ærlig ikke han er keen på et forhold med deg. Vær sterk, dropp han og vern om deg selv.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

ja, jeg tror han forstår hvor han har meg. Jeg ble blindt forelsket i han, og det vet han. Jeg synes at det var svært råttent gjort å ikke si takk for en hyggelig helg engang, etter en helg sammen. Jeg hørte ikke et ord fra han på 5 dager etter den helgen. Veldig sårende var det..... Så han er jo ikke et tap engang når han oppfører seg slikt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

ja, jeg tror han forstår hvor han har meg. Jeg ble blindt forelsket i han, og det vet han. Jeg synes at det var svært råttent gjort å ikke si takk for en hyggelig helg engang, etter en helg sammen. Jeg hørte ikke et ord fra han på 5 dager etter den helgen. Veldig sårende var det..... Så han er jo ikke et tap engang når han oppfører seg slikt.

Flink jente. Det er slik du skal tenke. Du er så mye bedre enn det. Lykke til <3

Lenke til kommentar

Takk for det <3. Jeg sliter med det, men selv om jeg ble blindt forelsket i den utvendige fasaden hans, så er det bare å tenke at han er ikke et tap når han ikke kunne være hyggelig etter en helg sammen. Normalt sett så vil vel de fleste være hyggelig etter en helg sammen tiltross for at de ikke skal ha forhold sammen.

Lenke til kommentar

Sant det, slikt sårer og det er utrolig stor drittoppførsel og oppføre seg sånn. Han sier at han ikke vil såre, men det er jo det han gjør med å ikke si noe på fem dager etter en helg sammen. ikke si takk for helgen av vennlighet engang... Og nå sier han ingenting, han bare ligger innpå facebookvennelisten min, og jeg er såret på det......

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124
..men selv om jeg ble blindt forelsket i den utvendige fasaden hans..

 

Sånn kan det gå, når dere ikke har noe annet tilfelles enn deres utseende! Kom deg videre i livet, og begynn å se etter andre kvaliteter enn et utseende!!

Lenke til kommentar

ja , dårlig gjort av han. Jeg har latet som ingenting for han, men en blir irritert for jeg blir jo lei meg... Men samtidig så vet jeg ikke hvordan jeg skal tenke og reagere i slike situasjoner. Synes ikke han var vennlig ihvertfall. Men han har sagt at alle damer han har hatt får han ikke følelser for, så er jo synd i han også da, når han har det sånn..... Men han sårer jo damer, og nå kjenner jeg hvor vondt det er, men han er ikke et tap :)

Endret av heartlife
Lenke til kommentar

vet ikke helt... kanskje jeg ikke skal slette han, for hvis jeg sletter han så driter han gjerne i det og..... Jeg gjorde en ting da... tok på personvernsinnstillingene på facebook: kun han som kunne se det jeg lå inn, og da lå jeg inn låter som sang om det å være knust. Men bryr han seg... nei.... Var kanskje dumt å vise det, men jeg er sånn som vil vise at alt ikke er greit.... Men samtidig gjerne dumt for det biter nok ikke helt på den fyren nei.

Lenke til kommentar

Nå skrev jeg til han at jeg synes det var rart at han ikke sa noe på fem dager. Men at jeg ikke behøver kommentar på det. Jeg ville bare si det skrev jeg. Så nå vet han ihvertfall hva som frustrerte meg. Vurderer nå å slette han av FB men ville bare se om han har mer å si om dette. Han er ihvettfall ikke et tap

Lenke til kommentar

hmm.. Jeg skjønner godt at du vil at han skal "Skjønne" hvorfor du er opprørt. Men for meg så virker det ikke som om det kommer til å spille noe rolle. Han er nok, som mange sier her, ikke nok interessert. Og det er veldig kjedelig! Hadde jeg vært deg hadde jeg ikke slettet han. Ikke la han få så mye makt over deg at du sletter han på facebook.

 

Ha det heller gøy med venner, før eller siden kommer det sikkert ut noen fine bilder og han kan heller tenke på hva han "mistet". Dette er kanskje litt dårlig tankegang! Men det er det jeg ville gjort :-) Og i tillegg til det, så er det mye mulig du kommer til å angre om du sletter han.. Og kanskje du vil titte innom profilen hans, også føler du trangen til å legge han til igjen, og det blir da bare dumt! Lev livet videre, tenk hvor mange mannebein det er!! Jeg vet det er en håpløs tanke når man treffer noen man liker virkelig godt! :-) Men viser han ikke interesse eller ikke engang svarer , er det en veldig tåpelig av han! Altså ikke akkurat noe å satse på? Det er jo vanlig høflighet! :-)

Lenke til kommentar

Helt enig. Jeg sletter han ikke på Facebook. Jeg hadde ikke sagt det til han men i går skrev jeg til han at det at han ikke i det hele tatt verken sa, skrev eller ga lyd fra seg på fem dager etter en helg sammen var ganske ekkelt for meg. Jeg skrev at jeg hadde litt bad feelings etter dette og at jeg trengte ingen kommentar om dette tilbake. Men at jeg ville han skulle vite det. Fyren traff meg gjentatte ganger. Jeg trodde på forhånd og hele veien på at han egentlig ikke var seriøs. Men jeg var blant blind. Han ble avslørt for å bestille pizza i dekknavn, fakenavn. Noe han forklarte med at han likte ikke å bli registrert alle veier,

Lenke til kommentar
Og nå sier han ingenting, han bare ligger innpå facebookvennelisten min, og jeg er såret på det......

 

Dette sier jo alt. Slett ham og glem ham. Han bryr seg ikkje og du kan ikkje tvinge ham til å gjøre det.

 

Ha det heller gøy med venner, før eller siden kommer det sikkert ut noen fine bilder og han kan heller tenke på hva han "mistet".

 

Bare tull. Han bryr seg rett og slett ikkje.

Endret av Dragavon
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...