Gå til innhold

[Løst] Dekk og batteri til RC monstertruck 1/10


Heika98

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg oppdaget akkurat at alle fire dekkene til min HBX Bonzer er morknet i stykker. Så jeg trenger hjelp til å finne noen bra 1/10 eller 1/8 dekk for å kjøre på gress og grus (for det meste).

 

EDIT: jeg trenger også et batteri. Det orginale er 7,2 V 2000 mAh.

Endret av Heika98
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det 12mm hex på den? Er bare å lete på f.eks. www.elefun.no

 

Edit: Kanskje 14mm hex. Bare mål og finn tilsvarende. Hvis du klarer å få dekka av felgene så kan du slippe unna med bare dekk, innlegg og superlim.

 

Jeg får dekket av felgen, jeg trenger kun dekkene. Jeg finner nok alltids noen dekk, men jeg vet ikke hvilke dekk jeg skal ha for å kjøre på grus. Dekkene jeg hadde funket bra, men jeg finner ingen like. Jeg vil ikke kjøre på morkne dekk, så om jeg ikke finner noen andre så tenker jeg bare å kjøpe disse http://www.brapris.no/index.php/reservedeler/bil-tanks-deler/el-biler/hbx-1-10-bonzer-xt-monstertruck/hbx-1-10-bonzer-xt-monstertruck-dekk-4-stk.html

 

PS: du har svart på mine spørsmål helt siden jeg laget den første tråden relatert til men RC bil. Jeg kom fram til at problemet var ledninger som satt dårlig, og dårlig batteri. Så jeg trenger batteri. Det orginale er på 2000 mAh, men jeg tenkte å kjøpe et på 3000 mAh. Hvordan vil det påvirke bilen?

Lenke til kommentar

Tror ikke det vil skje noe særlig mer enn at du kan kjøre litt lengre. Det er ikke så voldsomt med krefter i Bonzern så dekkmønster er ikke så kritisk.

 

http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=9547 Denne dekktypen liker jeg. Får godt tak på det meste og er ganske holdbar.

 

http://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=24619 Denne typen skal fungere ganske bra på gress og hardere jord/sand-underlag og gir godt grep både sidelengs og forover/bakover.

 

Du skal ha ganske store dekk på den der så du bør også se under 1/8 om du finner noe. Fyldige dekk vil også ta av for støt og krasj og skåne bærearmer og chassiset ditt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...