Gå til innhold

9700np med "artifacts"


v0id

Anbefalte innlegg

Jeg begynt å få problemer med mitt Sapphire 9700np.

Jeg har prøvd å overklokke det litt forsiktig, men etter en stund skjer det samme, uansett om jeg har klokket det 10 eller 80 Mhz, se bilde:

Dette kan også skje helt uten videre, uten at jeg har klokket kortet. Som dere ser, er bildet fullt av grafikkfeil. Disse er der selv om jeg bytter oppløsning, hz på skjermen eller endrer klokkehastigheten på kortet. Det eneste som hjelper er en reboot. Da er bildet helt ok igjen.

Nå vet jeg dette har vært diskutert før, både på guru3d (tror jeg), og på sapphiretech.com . Problemet er bare at sapphire sin side er nede, og jeg kan ikke finne det noe sted, er det noen som vet en kur ? Takknemlig for all hjelp..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virker som det er lite egna overklokkingsmuligheter på minnet på sapphirekortet ditt.

For at vi andre skal kunne hjelpe deg best mulig med info, så er det en fordel og oppgi data når man spør, slik som navn og data på minnemodul og hva du har clocka minne og gpu, og du har sansynlig endå bedre respons på ditt spørsmål ved å stille ditt spørsmål på rette plass i forumet f.eks. Overklokking/Grafikkort

Lenke til kommentar

Som sagt fungerer kortet fint når det først virker, har hatt coren på 340 Mhz, fikk fullført 3dmark03. Slo på maskina dagen etter, fikk slike artifacts etter noen minutter i windows. Da var kortet klokket standard.

Problemet er bare at jeg har sett at sapphire har sluppet en bios som fikser dette, men ettersom siden er nede får jeg ikke tak i den.. :roll:

Hadde fristet å levere tilbake kortet egentlig, men ettersom det kommer og går helt uten videre skal jeg ikke se bortifra at det overhodet ikke skjer når kortet er inne til skjekk..

Spørsmålet var egentlig om noen hadde en link til en tråd på ett eller annet forum, da jeg har sett at dette ble diskutert og løst for en stund siden. Mener det var både på rage3d og sapphire-forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...