Gå til innhold

Pilotjakke


Anbefalte innlegg

Dette kan virke noe merkelig sånn med tanke på årstiden, men for all del, hvorfor ikke. Jeg er ute etter en ny jakke, og etter å ha gått rundt med en sak som egentlig er litt for stor i et par år, og uansett ikke helt det jeg ville ha, tenkte jeg at jeg skulle gjøre det skikkelig denne gangen. Imidlertid har ikke norske butikker vist seg å ha det helt store utvalget.

 

Jeg er ute etter en pilotjakke, med innstrammede ermer og liv, og lommer med flapper, eller hva det nå kalles, dvs. uten glidelås. Jeg vil også ha fôr det er mulig å ta av, så det går an å tilpasse seg årstidene. Jeg fant denne på eBay, og den treffer på en prikk, men jeg er litt redd for at den kanskje er litt for stor. Jeg bruker normalt størrelse 44 i jakker, og det kan virke som størrelse S som de oppgir korresponderer bedre med 46, og da kan jeg vel igrunnen bare lete videre. Lurer litt på å ta en sjanse, men det er surt å svi av $250 (pluss sannsynligvis tilsvarende $63 i moms) på noe som ikke sitter som et skudd.

 

Finnes det noen norske butikker som har noe slikt? Både nettbutikker og fysiske butikker er interessant, fortrinnsvis i Oslo.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Finnes nok av butikker som leverer kvalitetsskin. Men jo bedre og mer autentisk du skal ha det, jo dyrere blir det. Personlig har jeg veldig lyst på en bomber jacket å bruke som vinterjakke, men prisen starter på gode 8000kr før norsk moms og toll. Billigere å sette seg på flyet til UK og hente en.

 

De butikkene jeg har sjekket ut er:

http://www.eastmanleather.com/ og http://www.flightjacket.com/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...