Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

forskjellen mellom one-night stand og forelskelse\kjærlighet?


Anbefalte innlegg

Hvet egentlig ikke hvordan jeg skal spørre, men skal prøve å forklare.

 

Overalt på nettet leser jeg at jenter som vil ha en gutt for one-night' stand ser etter ting som kropp\breie skuldre\rygg, flat mage, humør osv...

 

Så hvis en jente prøver å få en gutt til å knulle henne, hvordan skiller hun mellom bare puling og forelskelse\kjærlighet??? Hun liker jo gutten, og vil derfor ha sex men HVORFOR ikke no mer en det ????

 

De jentene jeg ønsker å ligge med er jo så fine at jeg ville gitt alt for å bli sammen med dem, tenker ikke jenter på den måten??

 

håper dere skjønner hva jeg lurer på

 

btw, er 19år Anonym poster: 3846605b2d094392a323727ae3233a50

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forelskelse er forårsaket av prosesser som vi har direkte lite kontroll over, men sjansen for forelskelse hos mange øker ofte hvis man har sex. Forelskelse og seksuell tenning er forsåvidt styrt av forskjellige prosesser i hjernen og en nedregulert seksuell tenning kan også være forårsaket av intens forelskelse.

Lenke til kommentar

Jenter flest påstår at de ikke først og fremst ser på utseendet når de velger kjæreste. Det er følelse og sånt involvert. Anonym poster: 835a98751b5d37576d713729d817bb9c

 

Okei. så jenter som blir forelsket og vil være sammen med en gutt ser på andre ting en om de ønsket one-night stand ?

 

 

 

Anonym poster: bdda40356a2bb71fb9f25d5cf2ae0dfc

Lenke til kommentar

Av og til har man bare lyst på sex den dagen/kvelden/natta, og ingen planer utover det. Heldigvis har vi kommet såpass langt i samfunnet at man ikke trenger å gifte seg selv om man har sex... Med onenights er det vanlig å prøve seg på det fineste/peneste/kjekkeste man klarer å dra i land.

 

Når man jakter kjæreste derimot er det som oftest flere kriterier enn store muskler som teller. Man skal jo tross alt henge sammen med den personen i en god stund, snakke endel sammen, og i tillegg ha masse sex.

 

 

Jeg bryr meg mindre om IQ, intellektuelle ferdigheter, utdannelse, jobb og alt det der hvis jeg har lyst på en onenight. Har jeg derimot planer om å spise frokost med den personen blir de tingene vesentlig mer interessante.

 

Sex og kjærlighet er to vidt forskjellige ting. Ofte harmonerer de godt, men ofte er det både morsomt og praktisk å holde de laaaangt fra hverandre

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...