Gå til innhold

Sniktitt: Samsung Galaxy NX


Anbefalte innlegg

Tror nok målgruppen blir og bruke dette kameraet i auto og vil gjerne kunne laste direkte til facebook/instagram med morsomme bildestiler "aps".

 

Dette kameraet vil nok fungere for tv-stasjoner/freelance-reportere på budsjett som nå kan sende direktesendinger uten avansert tv-buss og en parabolantenne på 3 meter i diameter på taket :)

Endret av Nautica
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden Samsung sikkert er inndelt i arbeidskolonier så prater ikke de ulike avdelingene særlig sammen, kanskje med unntak på en eller annen luftetur.

 

Hadde de faktisk sett hva de selv lager så hadde de oppdaget at Galaxy S4 kan bla opp og ned ved hjelp av synet, TV ene har innebygget kameraer og what-not sensorer i hue og ræva som reagerer på bevegelser, og hadde man klart å sette dette i system så setter man fokuspunktet med øyet selvsagt. Gi de ett par generasjoner til så kommer nok noen på det...

 

Strengt tatt så bruker jeg kun en knapp ivrig selv og det er +- og kombinert med hjulet/piltastene flytter jeg fokuspunktet uten å forlate søkeren på både Olympus og Nikon.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...