Jump to content
Sign in to follow this  
Arodem

Reisebrev: E3 2013, dag 4

Recommended Posts

Siste messedag byr på en trøtt trønder og smellvakre stjerner.

[url=http://www.gamer.no/brukere/74875/audunrodem/artikler/147466/reisebrev-e3-2013-dag-4/]Les hele saken[/url]

Share this post


Link to post
Lite spørsmål til Audun. Har mange gamle pc blader liggende. skal vi se, ett her fra år 2000. Mye bildeplass blir brukt til å ta bilde av de pene playboy modellene som for anledningen er kledd ut fantasy rustninger og lignende. Så mitt spørsmål er som følgende, har spill industrien vokst opp litt, å fjernet dette fra E3, eller er det journalistene som har gjort det å bare ikke beskriver det lenger? Edited by GrinderX9

Share this post


Link to post
[quote name='GrinderX9' timestamp='1371589472' post='20670820']
Lite spørsmål til Audun. Har mange gamle pc blader liggende. skal vi se, ett her fra år 2000. Mye bildeplass blir brukt til å ta bilde av de pene playboy modellene som for anledningen er kledd ut fantasy rustninger og lignende. Så mitt spørsmål er som følgende, har spill industrien vokst opp litt, å fjernet dette fra E3, eller er det journalistene som har gjort det å bare ikke beskriver det lenger?
[/quote]

Jeg har aldri vært noen fan av modellene som figurerer på messegulvet. For all del, de gjør en glimrende jobb, og jeg føler ikke for å dømme de for at de ønsker å tjene en slant på slikt eller at de er i veien. Men for meg har spillmessene alltid handlet om spill, og ikke de lettkledde damene som er betalt for å fremstille et produkt fra sin beste side. Da synes jeg faktisk det er hakket kulere med cosplayere på Gamescom eller andre messer, selv om jeg ikke skal påberope meg en stor interesse på det feltet heller.

Samtidig virket det som om det var svært få båseberter på E3 i år, i hvert fall sammenlignet med i fjor. Det var masse pene kvinner der, både fra pressen og i industrien, men ikke lettkledde berter slik vi har lært oss å forbinde med messene. Kanskje begynner industrien å bli mer moden, eller kanskje selskapene valgte å bruke pengene på noe annet i år.

Jeg tror også en del presse vegrer seg for å fronte båsebertene på samme måte som tidligere. Kotaku, som tidligere har vært en versting, har for eksempel så vidt jeg kan se ikke en eneste artikkel om fenomenet i år. Kan hende både pressen og industrien holder på å vokse opp?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...