Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

BSOD ca hver 3. gang jeg slår av PCen (dmp vedlagt)


Anbefalte innlegg

Hei

 

I det siste har jeg opplevd veldig ofte at når jeg skrur av PCen så går den rett til blåskjerm og starter på nytt. Jeg har ikke snøring på hva dette kommer av da jeg ikke har installert noe nytt hardware eller drivere som jeg kan huske. Er det noen snille sjeler der ute som har litt mer peiling enn meg som kan ta en titt på *.dmp filene jeg har vedlagt for å se om det er en spesiell prosess/driver/? som forårsaker problemet? Har kun opplevd at dette skjer når jeg slår av selve PCen, ikke ellers.

 

I tillegg har Firefox krasja opp til flere ganger daglig. Usikker på om det er en sammenheng her, men det er i hvert fall irriterende! Bruker siste oppdatering (21.0).

 

Litt om maskinen: W7 64bit (oppdatert tidligere i dag), installert på en Intel 510 (om jeg ikke husker feil) 120gb SSD med ~10gb resterende plass. 12gb Kingston ValueRam. Ellers relativt gode komponenter.

Ting som er koblet til: Wacom tablet, hodetelefonforsterker, mus, tastatur, toslink

 

På forhånd takk!

DMP.rar

post-225046-0-68320400-1371157773_thumb.jpg

WER-22011-0.sysdata.xml

Endret av josteinr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nesten alle dump filene sier SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION forårsaket av dxgkrnl.sys, som er en DirectX fil. Mulig du har en korrupt DirectX installasjon, men er ikke sikker på det.

 

En dump fil sier: NTFS_FILE_SYSTEM som er forårsaket av fltmgr.sys, Windows file system filter manager file. Den siste feilen kan skje pga liten diskplass, men har du ca 10GB ledig, skulle det ikke by på noe problem. Kræsj adressen er den samme hver gang, ntoskrnl.exe+75c00

 

Det som er litt rart er jo at BSOD skjer når du slår av PC'en, ellers ikke. At Firefox kræsjer tror jeg ikke har noe med dette å gjøre, Du kan prøve å kjøre en sjekk av DirectX, skriv dxdiag i søkefeltet til Windows 7.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...