Gå til innhold

Kommentar: PlayStation 4 tok strupegrep om Xbox One (PS4)


Anbefalte innlegg

Har alltid gjennom alle konsoll spillgenerasjonene kjøpt de spillene som jeg selv virkelig var hypet over. Om jeg kom over spill som så bare delvis interessante som jeg likevel viste kompiser kom til å kjøpe har jeg heller latt dem kjøpe dem å heller ventet med å spille dem til jeg kunne låne dem hos dem igjen. Da har de igjen lånt noen spill hos meg.

 

Orker rett å slett ikke å bruke penger på Xbone ettersom det at alle skal kjøpe alle de samme spillene er akkurat det spillindustrien ønsker. Alle skal kjøpe de samme spillene og ingen skal låne til hverandre. Ingen skal spare penger til å kjøpe flere spill med å låne.

 

Syns denne utviklingen som er kommet av microsoft er rett å slett råtten. Har virkelig elsket Xbox 360, men nå går jeg tilbake til å være Playstation Fanboy. Helt ærlig så er overgangen for min del ganske enkel. De ekslusive spillene som har vært på Xbox 360 har vært MØKK. Gears of War er drittkjedelig og repetitivt i lengden, Halo SUGER K*K. Eneste artige Ekslusive 360 spill har nå kommet til PC og det er Trials Evolution ( Gold Edition på PC )

Det kan hjelpe å sjekke all informasjonen før du rager på nett.

Med Xbox One kan du sette opp inntil 10 venner i det Microsoft kaller for en Xbox Live "Family" (og nei, du må ikke være i familie med dem du legger til på lista). De som er i familien til hverandre kan deretter fritt og gratis dele ALLE SPILLENE de eier! Spillet lastes ned så du trenger ikke stikke innom med plata en gang (og kan dermed lett dele spill også med kompisen din som bor i Australia om så).

 

Bullshit for min del. Jeg har aldri vært fornøyd med ps3's online funksjoner, eller selve meny navigasjonen og utseendet på menyen. Synes det går litt tregt. Xbox 360 er favorittkonsollen i nåværende gen (dersom man ser bort ifra spill etc, men kun på selve boksen og menyene.) Soleklar vinner med tanke på Live vs. Psn. Avataren er også stas Men det kan ha noe å gjøre med at jeg kjøpte slim versjonen? Har de gamle 360 samma menyer etc?

Alle 360ene har samme meny (så fremst de har oppdatert softwaren på konsollen).

 

 

Xbox 360 positive sider over PS3 = bedre anti-aliasing, kjappere loading, bedre fps.

Xbox 360 negative sider i forhold til PS3 = bråkete dvd rom, bråkete vifte, ustabil (kan fryse som krever restart), ring of death. Hele greia føles som noe billig plastikk ræl kjøpt på nille.

Derfor bruker jeg nå Sony istedenfor Microsoft.

Omtrent som å nekte å kjøpe en ny Mercedes fordi de rustet på 2000-tallet. *sukk* Internett hadde vært et mye mer koselig sted om folk tok til seg all informasjonen og ventet til det endelige resultatet før de klikker i rage-modus.

 

Og jada, noen 360er døde med Three red lights of death, noen PS3er døde med Yellow light of death, spill på 360en kan du installere til harddisk og da lager DVD-rommen nøyaktig null støy, osv... Men dette handler om PS4 og Xbox One, som ingen her har hverken sett eller tatt i så la oss spare dømmingen til fasit er på plass.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, family sharing (eller close friends list) er grunnen til at XO igjen er aktuell for min del.

Er ikke alle vennene mine som kaster penger etter nye titler like ofte som meg selv om de kan være interesserte - dette er en glimrende måte å kunne dele ting på! Vi får nok vite de siste detaljene om vennedeling snart :)

Lenke til kommentar

Family sharing er vel avklart allerede?

10 "venner/familie" man kan dele samlingen sin med via nettskyen, men bare en kan spille et spesifikt spill (i tillegg til deg selv) samtidig.

 

Alle som kommer på besøk hos deg kan spille alle dine spill (på sine egne kontoer, men med din konsoll), og når du drar bort å besøker Tutleif Tafse så har du tilgang til alle dine spill via nettskyen på hans konsoll :)

 

Jeg personlig kommer nok til å gå for One først, sånn som jeg gjorde med 360en, men kjøper nok PS4 også slik jeg gjorde med PS3. Er alltid noen titler som er eksklusive man vil ha :)

Lenke til kommentar

Du er veldig unøyaktig med informasjonen din. Family sharing får vi mer info om snart, blant annet. Er endel usikkert der. Men høres veldig bra ut om det funker, men så spørs det hvorfor utviklere ikke skal frykte det, men bruktspill. Jeg blir litt forvirret.

Det samme har du sagt i en annen tråd, men jeg ser ikke hva som er så unøyaktig? Hva lurer du på, hva er usikkert? Utviklere skal ikke frykte det fordi alle har siden tidenes morgen delt spill. Nå gjøres det innenfor helt klart definerte rammer. Fint og oversiktlig for alle parter, også utviklere.

 

 

Family sharing er vel avklart allerede?

10 "venner/familie" man kan dele samlingen sin med via nettskyen, men bare en kan spille et spesifikt spill (i tillegg til deg selv) samtidig.

Alle som kommer på besøk hos deg kan spille alle dine spill (på sine egne kontoer, men med din konsoll), og når du drar bort å besøker Tutleif Tafse så har du tilgang til alle dine spill via nettskyen på hans konsoll

Jeg personlig kommer nok til å gå for One først, sånn som jeg gjorde med 360en, men kjøper nok PS4 også slik jeg gjorde med PS3. Er alltid noen titler som er eksklusive man vil ha

Yepp, man deler også DLC og XBLA-titler. Og om du har betalt for Xbox Live Gold vil alle som logger på samme konsoll (selv om du ikke er pålogget selv) få fordelene som Gold gir.

Endret av thklinge
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...