Jump to content

tissogtass

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)
 1. Eg prøvde iphone x, for eg vurderte å kjøpe den å fy fan kameraet e jo garantert fra 2007, særlig når du tar bilde i mørke så nei takk.
 2. Jaha??? Vis meg et selskap som gir deg 15gb med data bellig ?? så ska eg bytte.... for at det e ingen som kan gi det unde 399... det betale eg hos telenor.
 3. Det e no robotta å nazista i return to castle wolfenstein å!
 4. Lol, eg jobbe på gamestop, å¨har oppfordra alle te å forhåndsbestille ps4.... å alle som eg har oppfordra sei: Nei skal vente litt, man får den på release blablabla, Så e jo så skikkelig synd på dem som ikkje har fått tak i Ps4
 5. Jaa, hahahah, xbox one høres utsaom en kopi av ps4 Neitakk!!! Ps4 all the way !!! <3
 6. Ka i helvette ska eg med windows 8 shit som e kun tilrettelagt til tablettbrukere??? Eg trur ikkje ms bør lage disse reglene på dette tidspunktet!!!
 7. Såvidt meg bekjent er ikke Sony konkurs enda. Med andre ord tjener de nok til å få bedriften til å gå rundt. PS3-spill koster skjorta, det får være nok. Hvis alle spill koster >100 kroner mindre på grunn av at man må betale 29/39/49++ per måned, så er det greit. Hvis ikke, så ser jeg ingen fordeler for den brukergruppen jeg er i. Eg trur ikkje du e helt klarover kor masse penga det egentlig koste og lage et spill og kor store teams som driv på med en tittel! Trur du treng å gjøre litt research, pluss at spellan blir så dyr i norge pga moms. Samme med PS4, dem e jo nødt å ha lønn for ting dem lage, du har vell ikkje løst og lage nokka gratis? (jobbe Gratis feks). å dessuten så blir PS4 å koste 3800,- + ca 3200 for ps+ frem til neste generasjon, men du får masse fordela med ps+ enn xbox live vill noen gang gi Så slutt og syyyt!! Eg like å gi ca 20-25 kr til Sony i månden, syns dem fortjene de pengan førr en fantastisk bra jobb de gjør
×
×
 • Create New...