Gå til innhold

koble tlf til tv?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har du 3 muligheter.

  1. Direkte til en hdmi-port på tv-en, via en MHL-adapter til telefonen din (micro usb-porten på s3 støtter mhl)
  2. Trådløst til tv'en hvis den er på nettverket ditt, og støtter DLNA, eller er en samsung tv med allshare. Hvis tven har dlna-støtte finnes det mange apper for dette, her må du prøve deg fram. Allshare har samsung en egen app for.
  3. Trådløst til en streaming-boks, htpc, ps3 eller lignende, også ved hjelp av dlna, eller hvis du har en htpc, kan du bruke appen AirDroid for å åpne filer som ligger på telefonen direkte på tven.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøp en Apple TV boks (http://www.apple.com/no/appletv/) så får du mange flere muligheter samtidig.

 

Har du da også iPad og/eller iPhone så er trådløs tilkobling med overføring av både lyd, bilde og hele skjermbildet umiddelbart tilgjengelig.

 

Har du mobil, PC eller nettbrett med Android, Windows 8, eller Windows Phone så søk bare etter dette sammen med Apple TV og du finner hjelpeprogrammer eller apper som også kan streame direkte til en Apple TV boks.

Endret av throndr
  • Liker 1
Lenke til kommentar

De aller nyeste telefoner (f.eks Galaxy S4) og TVer støtter en standard kalt "Miracast", utarbeidet av WifiAlliance. På deres sider står det hvilket utstyr som støtter dette. Dette er en direkte forbindelse mellom utstyret for deling av lyd og bilde. Testet dette i forrige uke mellom min S4 og nyeste Samsung modell TV. Samsung har kalt dette "Screen Mirroring". Funksjonen aktiveres bare på begge enheter. På telefonen velger du TVen som dukker opp og vips så har du skjermbildet fra telefonen på TVen. Telefoner som blir levert med eller får oppgradering til Android 4.2.2 støtter automatisk denne funksjonaliteten i OS. Jeg kan også anbefale en app som heter "Play TO". Denne støtter flere produsenter og forenkler prosessen med å dele innhold mellom enheter via dlna.

Endret av source20
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...