Gå til innhold

[Løst] Roote telefon/reinstallere hele skiten uten usb?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en gammel Sony Ericsson Neo V som jeg har hatt i snart to år nå, og jeg har ikke økonomi til å bytte mobil helt enda, men den har blitt så treg at det er et j**** mas hver gang jeg skal bruke den. Har derfor tenkt lenge på at jeg kunne reinstallere programvaren, eventuelt roote den, for å gjøre den like kjapp-ish som den var da den var ny. Problemet er bare at micro-usb-inngangen fikk seg en trøkk her forleden, noe som resulterte i at jeg ikke lenger klarer å koble usb-kabelen til mobilen.

 

Ladingen har jeg løst ved å kjøpe en ekstern batteri-lader til batteriet, men dette setter jo en stopper for planene mine om å reinstallere/roote mobilen. Eller? Går det an å gjøre dette uten kobling til pcen via kabel?

 

På forhånd takk for svar :)

 

- Everlate

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så vidt jeg vet kan du bruke "ADB Over WiFi" som det heter. Det gjør at alt av utviklerting som skjer via telefonens funksjon "USB Debugging" skjer via WiFi istedet. Jeg tror man via der kan flashe et Custom Recovery som du så kan bruke til å roote telefonen med... (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26844535) :D

 

Men å bare roote vil ikke gjøre telefonen noe raskere. Du må nok ta en datawipe, eller flashe en Custom Kernel med optimaliseringer av systemet for at det skal hjelpe! AOSP Android derimot, vil gjøre at telefonen din flyr!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...