Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nå tenkt å invistere i Photoshop cs6. Noen som har tips og råd på hvor man får kjøpt det til en fornuftig pris??

Har du en tidligere versjon av Photshop kan du muligens oppgradere avhengig av hvilken versjon det er. Den andre måten å få det rimelig på er hvis du er stundt/elev/lærer.

 

Kjenner du ikke Photoshop godt fra før vil jeg anbefale å laste ned og prøve det først hvis du ikke har gjort det allerede. Du finner en 30-dagers testversjon hos Adobe.

 

Må du kjøpe fullversjon til normal pris finnes det ingen rimelig måte å få det il på som jeg vet om, men du kan velge et abbonement for å fordele utgiftene. Abbonement er først virkelig lønnsomf hvis du bruker mange av Adobes produkter IMO.

Lenke til kommentar

Desverre er jeg ikke student. Begynner å bli noen år siden det...

Har brukt photoshop en del før. Men nå har jeg kun elements som jeg ikke er helt fornøyd med.. Savner den del funksjoner som cs6 har.. Som jeg har sett så går det ikke ann og oppgradere fra elements til cs6:( så må nok åpne lommeboka..... Men sett litt på nette at der er veldig varierende priser på det. Billigste stede er å kjøpe det direkte fra Adobe...

 

 

 

Lenke til kommentar

Billigste stede er å kjøpe det direkte fra Adobe...

Normalt er det like greit å kjøpe fra Adobe. Kjenner du noen i USA som kan kjøpe for deg sparer du litt. Tidligere var det en god del, ikke sikker på om forskjellen nå er stor nok til å være verdt det ekstra bryderiet. Merk at Adobe nå gir ekstra funksjonalitet til de som abbonnerer, men hittil har det ikke vært store forskjeller for vanlige brukere.

 

Edit: Ser en del klarer seg med Elements + Lightroom. Lightroom er billegere og Elements hadde du jo. LR er også mer direkte rettet mot fotografer, men er det PS du trenger hjelper ikke det.

Endret av se#
Lenke til kommentar

Jo man sparer en noen tusen på å handle fra usa. Men hørt at man kan få litt trøbbel å registere det hos adobe... Noen som vet???

Jo kjenner noen som er over dammen nå og har utstilling. Men han har litt for mye å gjøre. Så har ikke lyst å plage han med det.

 

Så litt på abbnnoment. Men synes det er like greit å kjøpe det programmet som man har bruk for. Tror det er billigst i lengden...

Lenke til kommentar

hmm etter å ha lest litt mer. så funket det vis nok ikke å kjøpe det. var begrenset til USA :(

Det er flere som krever amerikansk adresse og kredittkort med amerikansk adresse for å selge elektronikk. Amazon selger f.eks bøker til Norge, men ikke foto/elektronikk. B&H sender til Norge, men vet ikke om du får Photoshop der.

 

Edit: Mulig det er andre regler hos engelske Amazon som det ble linket til i forrige innlegg, har ikke prøvd det.

Endret av se#
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Har nå tenkt å invistere i Photoshop cs6. Noen som har tips og råd på hvor man får kjøpt det til en fornuftig pris??

 

Du får kjøpe det til orginal pris, ellers så kan du skaffe det på andre måter. Jeg vet om flere portable versjoner, hvor du ikke trenger å kjøpe programvaren, men problemet med det er at det til stor grad ikke er lovlig, det går under piratkopiering. Søk på YouTube "How to get Photoshop CS6 Portable".

Lenke til kommentar

Jeg har CS6, oppgradert fra CS4, begge fra USA kjøpt via familie der. Ikke noe problem med registrering, men trenger du hjelp, får du ikke assistanse fra Adobe Norge, og jeg er ikke veldig imponert over support fra Adobe USA (problemer med mini-Bridge, som ikke har blitt løst, men jeg klarer meg uten, resten virker som det skal). Adobe advarer på sine sider mot kjøp fra Amazon. Selv kjøpte jeg en gang CS4 fra ebay, viste seg å være ulovlig kopi, etter en del bråk klarte jeg å få pengene igjen.

Lenke til kommentar

Har du noen link til dette? Det nærmeste jeg fant var en oppfordring om å sjekke at man faktisk kjøper fra Amazon, og ikke en counterfeit-nettside som etterligner Amazon.

 

http://blogs.adobe.c...t-software.html

 

Jeg husker ikke nøyaktig hvor jeg fant dette i fjor, mener advaeselen var mer generelt rettet mot Amazon, det jeg finner nå, stemmer med det du sier:

 

'Make sure your software is "sold by Amazon.com" (circled in red) and not from Amazon Marketplace (area designated with red "X" in the lower right).' (http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2011/07/protect-yourself-from-pirated-and-counterfeit-software.html).

 

Vær oppmerksom på at hvis du kjøper i USA, får du ikke senere lov til å oppdatere fra Adobe Norge, jeg hadde masse problemer med å få oppdatert fra Adobe.com (USA), selv om den tidligere versjonen var kjøpt der, men fikk det til tilslutt lov etter mange diskusjoner med dem. Men det har absolutt lønt seg.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...