Gå til innhold

Lager kinesisk mat i Norge


Netj

Anbefalte innlegg

Skrevet

I Norge er det mange som bruker agurk inntil laks eller ørret (to typer fisk).

Da kan du kutte den i skiver. Legg den så i litt vann og putt oppi litt sukker, litt edikk, pepper og eventuelt litt salt.

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

En liten sak. Selv om det er tilfellet i noen dialekter heter det ikke å "koke" maten på norsk slik det heter "cook" på engelsk med mindre man faktisk koker (altså har i kokende vann eller lignende). Det heter å lage.

  • 2 uker senere...
Skrevet

Jeg laget kinesisk pannekake i går, også laget en video da.

Og pan min er dårlig, jeg skull vaske den før.

Har ikke sett det før jeg se på den video :eek:

Også det er en litt kjedelig video :hm:

---Og jeg putt oppi vann med litt salt, litt pepper, litt melk,litt løk inn hvete mel.

Jeg vet ikke hvis det er slik pannekake her i norge :wee:

http://youtu.be/rg3cZKkVR5c

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...