Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når du har fått i gang pcn og er inne, kan du game noen litt krevende spill vurderer og kjøpe samme skjermkort;) Mange sier at det kan lett dra bf3 på 60-80 fps og på ultra, men jeg vil liksom være helt sikker.

 

Har akkurat samme skjermkortet, prossesor og ram.

 

Satte den sammen igår, og Bf3 på Ultra går glatt, har 60+ fps hele tiden.

 

Om jeg overcloker det i cataclyst, så høyt det går, så er jeg oppi 100 fps.

 

Jeg drar alt annet jeg har prøvd og, AC3, FarCry3, Bioshock, Gotham City Impostors, Arkham City og kabal.

 

Ang kablene, så vet jeg ikke om Idle_Led følger med, det trenger du ikke heller. Idle led er vel et eller annet som lyser når du er under idle.

 

Eneste som lyser på kabinettet er ringen rundt av/på knappen, koble den andre kabelen, som du enten koblet til PWR_LED eller HDD_LED til IDLE_LED, så funker det, selv om det ikke trengs.

 

Den andre, er den som går i speaker, aka høytalerkabelen.

Endret av Sjofelgut
Lenke til kommentar

Se på hvordan ledningen ser ut i endene og hvordan kontakta på skjermen din ser ut, DVI-I har vel noe ekstra pinner som ikke går inn i DVI-D porten, eller om det var omvendt, men er jo bare å se også prøve.

 

En av de funker med begge utganger, den andre funker bare med en av de.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har du fått igang noen spill på pc-en? :-) Interessert i å høre hvordan fps du får på ultra settings i diverse spill, da jeg vurderer et veldig likt oppsett som det du har satt sammen.

 

Glemte helt denne tråden da jeg bygget ferdig PCen, beklager det. Målte litt fps i starten i spill som BF3, FC3, Skyrim osv. Har ikke tallene foran meg nå, men det meste kjører på max innstillinger, unntatt FC3 der jeg måtte skru ned litt for å få konstant over 60. Alt i alt, samme fps som i diverse 7970 Ghz-benchmarks rundt omkring på nettet.

 

Jeg er kort sagt veldig fornøyd med PCen. Lave temperaturer, relativt lite støy og alle spill kjører fint. Jeg ble positivt overrasket av hvor stillegående viftene på GPUen er. PSUen var det eneste punktet jeg var usikker på, men den fungerer også som smurt og lager lite lyd.

Endret av Madr1dista
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...