Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC-uten skjermbilde. Hovudkort


Anbefalte innlegg

har ein i familien som har ein pc som ikke vil vise noke skjerm-bilde.. eg har sjekket skjermkorte om det ikke funker og de funker. då må det nesten vere hovudkorte som ikke fungeren. har tenkt og bestile nytt hovudkort men veit ikkje kva socket eg skal bestile. de er en AMD prossesor. og har AMD CHIPSET på skreve på hovudkorte.. Veit noken korleis eg ser kva socket eg skal bestile.

 

takker for alle svar :)

Mvh Adrian

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Ja. Hvis du bytter Hovedkortet, så er jeg redd du kan bli skuffa. Nå nei du. Det kan nok være noe annet som er galt ja. Det første man kan tenke på hvis man ikke får skjermbilde er jo om det er noe galt med skjermkortet. Hvis man ikke har noe skjermkort å prøve, så kan man prøve å bytte om litt på Rambrikkene eventuelt og flytte på den ene som står i PC`en. Du kan jo prøve en annen skjerm også selv om det er lite trolig at det er den det er noe galt med.

 

Ånei. Det er nok ingen som kan fortelle deg hvilken Sokkel det er på hovedkortet eller CPU. Hvorfor? Jo. Fordi at du har ikke sagt noe mer enn AMD.

Hvis det er en gammel PC det der, så er det ikke sikkert at det er mulig å bestille nytt hovedkort eller CPU heller.

 

Det er nok bedre at du faktisk skriver hva Hovedkortet heter eventuelt at du skriver hva CPU`en heter. Da kan det kanskje bli enklere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...