Gå til innhold

Nå får Thunderbolt og USB-kablene solid lengde


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+8713

Ingen problem å lage knute med vanlig fiber .. bare man bruker en meter bøyeradius.

 

Blir ikke noen knute av det. En vase, floke, tøv whatever, men noen knute er det ikke.

Endret av Slettet+8713
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden kabelen ikke kan overføre strøm kunne de lagt en strømkabel inntil fiberen. Kabelen ville blitt litt tykkere, men hvis man da kan bruke en harddisk uten ekstra adapter ville det vært en slager for mange. Og trenger man så syltynne kabler?

Hvorfor, du må uansett ha strøm i andre enden. Det med strøm via USB er genialt for små ting som keyboard, mus og lignende, men lite relevant her.

Du vil typisk trekke en usb+ firewire kabel fra en pc i et annet rom til keyboard, mus og skjerm du vil da ha en usb hub med strøm for å koble til ulike enheter og ha plass til minnepinner osv.

Lenke til kommentar

Med optisk Thunderbolt blir det endelig mulig å sette selve maskinvaren på et eget rom og legge en enkelt kabel til arbeidsrommet (eller stua, eller..) og rett i en skjerm med innebygget USB-hub eller daisy chaining til en egen hub. Er dette som er spennende med Thunderbolt, alle andre bruksområder jeg kommer på skiller den seg ikke mye fra USB.

Lenke til kommentar

Så vidt jeg skjønner skal adapterne bygges fast i kablene.

 

 

Har du funnet spesifisert bøyreadius? Hvis ikke så kan du legge merke til at han ikke sa noe om hvor stor knuten måtte være ;)

 

Skjønner det med å bygge adapterene fast på kabelene, men personlig så liker jeg ikke store adaptere som skal stå direkte i en kontakt. Syntes det er for risky for at noe skal bli ødelagt. Vil heller ha 20cm ledning før adapteret for at det skal kunne legges litt tryggere.

 

Bøyradius på fiber, så lærte jeg at den normalt ikke bør være mindre enn radiusen på en tennis ball. Har fulgt det, og aldri hatt problemer. Testet en gang ved å knyte en "leder" meget liten (mindre enn en 50ørinh), og den lyste på veldig skarpe bøyer. Kjørte aldri test på det, tviler den ville fungert på normalt nettverks bruk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...