Gå til innhold

kokepunktet? / Daytona GF3ti200/128mb mm.


Anbefalte innlegg

kokepunktet? / Daytona GF3ti200/128mb kr 1990,- hos Topline.no

 

41.c Ikke på kortet men hele kroppen til undertegnede.

Grunn: varen(Daytona GF3ti200/128mb) som lar seg veeente leeeenge på...

 

Kjøper oftest mine HW deler fra komplett data, men Topline skilte seg ut noe med dette tilbudet og etter å ha trippelsjekket med ca 20 forskjellige nettbutikker og HW testsider, falt valget nettop på GF3ti200 hos Topline.no(ser ut til at den er nyetablert) ok vi prøver, det så ganske ryddig ut på sidene deres. (må legge til at jeg har handlet varer på komplett data's nettbutikk i ca 3 år og har lagt igjen ca 35-40000 kr der. (ja jeg har også prøvd 2-3 andre web butikker her i norge)

det har hendt kun 2 ganger at jeg har små problemer med ting derfra, 1.st gang var det vel 2stk.128mb RAM pc100 som jeg ikke fikk opp i "mer" enn 135mhz noe som ikke dem kan noe for : , vel fikk byttet dem umiddelbart med få dagers venting til nye pc 133@148mhz. Siste "problem" var en hansol 19" som det var 1-2% tendens til uregelmessige "flimmer" i ny og ne, fikk byttet den umiddelbart etter få dagers venting. Dvs. Min totalvurdering av komplett data er 110% fornøyd ! takk og pris for det.

 

Vel. Problemet nå er da Topline.no og bestilt vare Daytona GF3ti200/128mb

 

-24.01.02 bestilte jeg varen, mottokk bekreftelse på dette pr. mail. Levering 01.02.02 fint !

tiden gikk...

 

-07.01.02 ringte Topline fordi jeg ikke hadde fått varen.Den burde jo vært hos meg 4-5feb. Snakket da med en person som sa han jobbet med pakking av varer, han bekreftet at varen var sendt men kunne ikke se dato pga. "dataproblemer". Greit tenkte jeg og ba om "pakkesendingsnr" slik at jeg kunne spore pakken. JA det kommer SNAREST (jeg synes han også sa automatisk) pr. mail. Takk for det. Kom det noen mail ? NEI :sad:

ok tenkte jeg da BØR/SKAL den være hos meg senest lørdag 9 feb.

Da det NORMALT tar posten 2-4 dager helt avhengig av hvor langt den skal selvsagt. (ps jeg bor ca bare 8 mil fra Topline.no)

 

-08.02.02 lørdag morgen: prøvde å ringe Topline.no for å sjekke åpningstider da det ikke er opplyst noe info om dette på deres web. Vurderte OG hadde tid til til å KJØRE bil selv å hente bestilt vare.

Meeeeen ga opp etter å ha prøvd å ringe dem 70-90 ganger UTEN svar. Tør ikke tenke på hva som hadde skjedd etter å ha kørt bil nesten 20 mil t/r og butikken var stengt/eller at varen ikke var der ! Mer sint.En helg til uten skjermkort,(jo jeg har annet å gjøre også, ikke bare data)

 

-11.02.02 varen ikke annkommet. Ringer Topline fikk til slutt svar av Ivar.? feil på deres linje hele helgen.ok da! Men det var skjedd en "feil" og han mente at kortet skulle vært sendt! (enig i det ja) Men i allefall skulle han sende det i dag pr. "Express over natten", slik at det kunne være klar til henting hos posten 12.02.02 ca kl 07:00-09:00.. ok tenkte jeg med et lite fornøyd smil. Endelig... lys i tunnelen !! :smile:

 

-12.02.02 kl 10:00 ringer mitt lokale postkontor for å bekrefte om jeg hadde motatt noen oppkrav/express ? NEI dem kunne ikke se noen pakke til meg. Ringer Topline ca Kl 10:15 å lurer pent på hva som har skjedd ?

Fikk svar fra godeste Ivar: "pakken var sendt men han kunne ikke spore den opp" samtidig som han bedyrer at den ble levert fra Topline.no ca kl.16:00 i GÅR. Ba igjen om et postforsendelse nr, fikk da til svar: "sitter du online nå ? JA det gjør jeg ! ok sender "NÅ" sa han. (spørsmål? Fikk jeg mail fra han ? (NEI) (begynner å bli litt paranoid, så jeg sender en mail til meg selv for å sjekke at mailen min virker, (Fikk jeg mail fra meg selv? JA!

 

-12.02.02 kl 11:30 (Begynner nå å merke "sint" presset men behersker meg 100%)når jeg snakker med Ivar igjen, nei han finner ikke pakken... bla bla bla. Under alt bla bla snakket fikk jeg nå et postforsendelse nr. muntlig (elsker 18 sifrete ref.tall pr skurrete tlf linje) ..Endelig etter 12 ogenhalvdag (hehe fy f***!) sjekker derfor regelmessig med ca 20min. intervaller posten sin "nettspor" for å hente pakken snarest hvor enn den er her i verden....

klokka blir fort 16:00 og posten stenger snart, jeg har gitt opp å motta noe skjermkort i dag også... Prøver fortvilet å ringe Topline som siste "sprell" i dag,men det er opptatt HELE tiden har ringt sikkert 30 ganger på enogenhalvtime.. phuhu.

 

-12.02.02 kl. 19:00 slapper av litt og sjekker "nettspor" igjen. YESSS det skjedde noe som skulle ha skjedd for 10 dager siden:o " 12.02.02 kl 17.15 INNLEVERINGSREGISTRERT 0024 OSLO"

veit ikke helt om jeg skal grine eller le:-? men omsider er pakken da 1.st gang registrert hos posten ca 25 timer ETTER at den angivelig skulle vært levert. ??

 

 

"Vi i Topline takker for din bestilling og forsikrer deg samtidig om at varen vil bli effektuert og sendt snarest."

 

OG en MULIG kaktus til POSTEN for sin service på prioriterte EXPRESS over natten levering !

(ps. tipper at en viss postmann faller bort i morgen) (bank i bordet)

 

 

-Hva skjedde hvor? Eller kansje, hvor skjedde HVA?

-betale for frakt ? rimelig urimelig!

-overlater ettertankene til alle som gidder å lese alt dette..takk.

 

 

Hilsen sten.o.o forhåpentligvis snart eier av et nytt GF kort:(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, veit ikke heilt om du skal skrike elle le.

Men håper ikke jeg må i gjennom samme tingen med topline.

Hadde bestemt meg for å være grei mot dem å teste selv hvordan de var som nett-butikk.

Jeg fikk 1 mail, der det sto at de skulle sende pakken min den 6.02.02, men sitter forstatt her den 12.02.02 og lurer. Ok da, jeg bor i nordland i vesterålen, men det skal da f*** ikke ta så lang tid!

Bestilte sist en brenner fra databutikken.no og den ble levert på 5 dager rett før jul og greier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...