Gå til innhold

Mulig bytte av PC, new samsung 9 series


Anbefalte innlegg

Heisann, min snart 5 år gamle pc tok kvelden her i november (Acer Aspire 7730), var for sin tid en grei gaming laptop (litt flimmer problem, overoppheting og lignende. sendt inn til reparasjon for flimmer og byttet kjølepasta og fjernet støv mot overoppheting). Er gamer av hjerte og sitter i skrivende stund på min flunkende nye samsung 9 serie bærbar (Samsung 900X4C-A02SE). Dette var en julegave fra min familie, dette var en dyr presang. Er også student, noe den nye pc'en er perfekt for.

 

Problemet er jo som nevnt at jeg koser meg ofte med spill, dota2/hon/wow/diablo/wc3 og et par skytespill iblant. Der denne nye pc'en mangler dedikert skjermkort, kan det muligens oppstå et par problem. Skal om en snau halvtime sette igang wow for å teste hvordan HD 4000 takler dette. Spørsmålet er da om jeg bør se meg kjapt rundt for andre produkter, som muligens har et dedikert skjermkort. I så fall, er det noen anbefalinger eller kommentarer?

 

Kunne selvfølgelig tenkt meg å bygd en stasjonær selv med knall ytelse. Dessverre blir dette ikke realistisk, fordi jeg har behov for en portabel pc. Er egentlig ganske fornøyd med denne pc'en, bare litt redd for hvor dårlig intel HD 4000 yter. Blir jo rangert under min 4-5 år gamle laptop sitt dedikerte skjermkort GT 9600m om jeg ikke tar helt feil.

 

Takk på forhånd på annbefalinger og kommentarer! God jul

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...