Gå til innhold

Ai Suite II


Anbefalte innlegg

Hei! Noen her som har Asus hovedkort og programmet som heter Ai Suite II? Jeg tror dette er programmet som du installerer via CD'en som følger med selve hovedkortet. Tingen er at jeg har et lite problem.. Det står ''Windows 7 Ready'' på CD'en og når jeg prøver å bruke den så får jeg også opp feilmelding om at operativsystemet mitt ikke støtter denne programvaren.

 

Jeg har Windows 8 Professional 64-bit.

 

Jeg tenkte at dette ikke var noe særlig problem siden driverene jeg trenger er det bedre å hente fra hjemmesiden til Asus og jeg tenkte at jeg også ville finne Ai Suite II programmet på denne siden, og det gjorde jeg. Det gikk fint å installere programvaren, men av en eller annen merkelig grunn så klarer ikke jeg å opne det. Jeg har prøvd å opne det rett i fra installasjonsmappen, lage en snarvei på skrivebordet og å opne programmet som administrator. Det skjer absolutt ingenting når jeg prøver å opne det :-/

 

Noen som har noen tips? Skulle gjerne hatt dette programmet siden det gir meg diverse muligheter til å kontrollere viftene i kabinettet mitt, muligheter til å overklokke hovedkortet på en enkel måte og diverse oppdateringer som for eksempel gjør slik at jeg kan ladde mobilen via USB.

 

Setter pris på svar og hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei XFXforce.

Har du installert Windows 8 som en "clean install" eller oppgradert fra Windows 7? Selv så bruker jeg Windows 7 på ett ASUS P8Z77-V Deluxe hk. Der fungerer Ai Suite II utmerket. Vet det er enkelte drivere som IKKE må være av siste version om du oppgraderer fra Windows 7. Videre så står det følgende på ASUS sine sider:

 

The following ASUS software applications are not compatible with Windows 8: ASUS Rotation Desktop, PWR Option (Power Key), FaceLogon, ASUS WebStorage, Wireless Console, ASUS ControlDeck, ASUS Folder, Intel Turbo Boost Technology Monitor, ASUS Screen Saver.

 

Kanskje det er fordi ASUS ControlDeck ikke fungerer under Windows 8 du har problemer?

 

:innocent:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...