Gå til innhold

Kommunisme og hippe klær


Anbefalte innlegg

Noen andre enn meg som har fått med seg at kommunistiske budskap sprer seg ut i samfunnet via "hippe og kule" ungdomsklær. Gensere og t-skjorter med et bilde av Che Guevarra (usikker på stavemåten) er dagligdags, det samme er gensere og t-skjorter med CCCP (Sovjetunionen) påskrevet.

En i klassen min hadde kjøpt seg ny genser med CCCP over brystet. Jeg spurte han om han var kommunist, noe han ikke var (han stemte høyre :lol: ). At CCCP betyr Sovjetunionen visste han ikke.

 

Er kommunismen blitt et "hippt" motemerke?

Hva blir det neste, Aslak Sira Myhre's rød boxer shorts?

Er dette en hemmelig RV kampanje eller har mote güruene blitt slått med noe hardt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har på meg hammer og sigd nå, fordi jeg er kommunist ;)

 

Jeg har che i avatern, jeg har en fin rød t-skjorte med che på, jeg har en rød genser med hammer og sigd på, men hammer"hodet" er erstattet med en snowboarder som tar en plant. Utrolig kult symbol. Skal se om jeg finner det.. nei..

 

Grunnen til at jeg har en che t-skjorte, er ikke fordi det kanskje er mote, men fordi jeg respekterer han, og synes det han har gjort og står for er verdt å promotere. Er personlig kommunist :-)

Lenke til kommentar
Ufattelig at folk ikke har oppfattet at CCCP, SV, RV, NKP, Che Ge, Castro er dritt.

 

Av det jeg har sett av deg til nå virker du som en som kan snakke for seg, med gode argumenter. Når du kommer med en replikk som dette får jeg ett intrykk av at du har lite eller ingen innsikt i andres mennesker oppfattelse av en sak. Selv om du er overbevist om at det du tror er rett, så blir det respektløst å komme med en slik uttalelse. Du vinner ikke diskusjoner ved å slenge dritt. du trenger ikke svare her, det blir alt for off-topic.

Lenke til kommentar

Ja, jeg må bare si at det er helt rett at CCCP og Ernesto "Che" Guevara har blitt kommersialisert, og jeg leste en liten artikkel om akkurat grunnen for at Che var så populær nå, og han som skrev artikkelen sa det var pga at ungdom nå tildags var så revolusjonære.

 

Jeg tror ikke det strekker seg så dypt. Selv kjenner jeg opptil flere som ofte kler seg med Che på brystkassen, og jeg har spurt samtlige om de vet hvem det er, hva han sto for og hvorfor det var akkurat han de hadde på brystet.

 

Samtlige svarte det var Fidel Castro, han var diktator på Cuba, og at de gikk med t-skjorten fordi den var tøff.

 

 

Jeg blir nesten litt provosert.

 

Dette er ikke annet enn pop-folk på sitt lille standard uintelligente nivå uten mål eller mening.

Lenke til kommentar
men det er jo selfølgelig et pluss at folk oppdager at U.S.A=Dritt

Jeg bare legger meg på samme linje som mine meddebatanter. Kan Nidhogg si dette uten å bli motsakt, så svarer jeg med samme useriøse innspill, bare for å vise at ikke alle er like enige med den godeste herr Nidhogg.
Selv om du er overbevist om at det du tror er rett, så blir det respektløst å komme med en slik uttalelse.
For det er ikke respektlsøt å si at USA er dritt eller hva? Så lenge det er USA så er det bare å kaste seg på "bush-er-dust" bølgen og komme med slike utsagn.
Lenke til kommentar

Selvsagt er det en grense mellom å være motstander av USAs politikk og å si at USA er ensbetydende med å være dritt.

 

Men å si at "CCCP, SV, RV, NKP, Che Ge, Castro" er dritt blir jo litt annleis, da du går ut mot, skal vi se, ett rike, tre politiske partier og to enkeltpersoner.

 

Jeg forsvarer verken Nidhogg, HalTan eller deg, da alt egentlig var skrevet så lavmåls at det burde blitt ignorert.

Lenke til kommentar
Hvis du er så mye bedre enn dine meddebbatanter så burde du vite bedre enn å synke til deres nivå?
Ærlig talt så gidderjeg ikke å svare skikkelig på denne tråden, da jeg har gitt opp å overbevise de aktive brukerne her på forumet at USA ikke bare består av idioter, og at vi har mye å takke USA for. Og er ikke dere sosialister for likhet på alle plan. Hvorfor skal jeg da som en kulakk (russiksk storbonde) prøve å holde meg på en annet nivå enn mine meddebatanter? Likhet for enhver pris er jo sosialismens valgspråk!

Du ser hvor lite instilt jeg er på å føre en saklig debatt nå. Er fortsatt dårlig etter å ha shota 96% igår :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...