Gå til innhold

Verdens billigste tver eller tull?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Finnes da uttalige "nettbutikker" som videreselger ting fra dealextreme osv. Han her føyer bare seg inn i rekken. Skjønner ikke at folk gidder. Mange ukers leveringstid, reklamasjon osv...

Dealextreme selger ikke TV'er til 10% av prisen for samme modell i Norge :) Det er nettopp dette denne fyren her prøver seg på (nå har han riktignok fjernet TV'ene da, da han begynte å få anmeldelser på svindel).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Da vil jeg bare si noen få ord på vegne av salgshuset.com.

Vi driver, som vi har påstått hele tiden seriøst.

Nå har alle forum fjernet all trakasering utenom avforum da eierne her syntes det ikke er noe særlig problemfylt å la dødstrusler, useriøs drittslenging osv være liggende. De syntes heller ikke det er nevneverdig alvorlig å være stilt til ansvar ovenfor tap for oss grunnet uaktsom drift av websiden deres.

Vi får se om de fortsatt syntes det samme i fortsettelsen.

Dinside artikkelen er den andre saken som ikke har forsvunnet, mens resten er helt borte pga grunnløse påstander. (utenom noen mindre nettpublikasjoner som referer fra dinside artikkel – disse skal kontaktes denne mnd)

Dinside journalist fikk som tidligere forklart mulighet til å komme å treffe leverandørene våre via chat, han fikk mulighet til å sjekke over fire hundre vellykkede leveranser som vi hadde i en preåpning sensommeren, 2012.

Vi har som direkte følge av AV forum og Dinside artikkel (som de siste gjenværende) avbestillinger pålydende noe over 50.000,- Ikke at det er kritisk av den grunn, men til syvende og sist er det ikke oss som tar den regningen – vi bare holder bokføringen. Nå er jo denne summen uansett en lille dråpe i denne sammenheng.

Vi anmeldte aldri brukerne på forumene, vi gjorde politiet kjent med situasjonen. Vi begynte jobbe opp mot redaktør på dinside samt forum eiere.

Alle har vært fine å ha med å gjøre utenom dinside og da AV forum. Vi har jo lagret all informasjon som har stått i forumene her. I februar/mars kommer vår advokat til å ta en siste runde rundt før vi tar rettslige skritt. Dette er jo en sak som kommer til å trekke ut lenge, men sånn er det nå bare.

For dinside sin del har redaktøren påstått hun har holdt annmeldelsen i hånden mens det i realiteten trolig aldri er levert inn en slik annmeldelse engang.

Hele deres artikkel bygger på at vi er anmeldt – noe vi aldri var. Vi har sjekket med politiet hver 14. dag. Det rareste er jo at hun aldri ville sende meg kopi av anmeldelsen eller noe hjelp med hvor den var levert inn – ingenting.

En annen ting er de påstår noen av tvene ikke ville virket osv. Dette er selvfølgelig tull. Hele artikkelen er tull og tøys fra ende til annen.

Journalisten har bedt om beklagelse og ville ordne opp med ny artikkel han. Jeg nektet – har ingen ønsker om å ha noe som helst med en løgner som ham. Jeg ba dem sende en ny journalist – og det var her det skar seg og redaktøren satte seg på bakbeina. Vi har all epost korrespondanse og en dag skal dette bli vist frem – hun er smått fantastisk i sine begrunnelser der hun spinner seg inn i sitt eget nett..

Vi går nå direkte på eieren av dinside. Alt vi kommer til å be om er å fjerne artikkel og komme med en liten dementiv artikkel. Resten mellom oss er advokatmat – spørsmålet er bare hvor lenge skal de la det ligge og således gjøre det dyrere for seg selv? Er eieren like genial som redaktøren og journalisten vil nok dette ta tid.

Grunnen til at dette taes i så rolig tempo er egen helse som gikk til h.. underveis i prosessen. Jeg orker personlig ikke holde på med dette her mens jeg er i Norge. Jeg blir meget syk av hele situasjonen. Dette er mye greiere å holde på med mens jeg er på ekspedisjoner, eller hvertfall ligger til havs langt fra fe og folk i Norge som vil meg vondt.

Alle som har bestilt av oss har fått varene sine. Tror så godt som alle våre kunder er fornøyde. Eneste måten for dere å finne ut på er å bestille men siden dere mener vi er en gjeng svindlere blir jo ikke det noe av. For dere skjønner vel selv at ingen som er innom forumet her bestiller av oss?

Heldigvis har vi detaljert statistikk på hvor mange som kommer fra hvor på nett, for oss er det ikke veldig viktig om vi tjener pengene gjennom salg eller gjennnom erstatning for tapt salg. Til slutt kommer pengene uansett.

Dinside artikkelen sammen med AV forum er den eneste grunnen til at vårte priser ble øket med 30%+ jamt over. Dette måtte til for å stilne svindel snakket. Så der kan dere gratulere dere selv skikkelig – knall det det der.

Dette skrivet kommer grunnet enkelte lurer på hva som skjer. Det som skjer er at vi designer videre, tilknytter oss flere og bedre kontakter og utvikler vårt konsept.

PS: Etter dinside artikkelen var det STOR pågang fra journalister. Etter å ha gjort som jeg ba han fra dinside om å gjøre – sjekke fakta, var det ingen igjen som ville skrive om saken. Noen ville fortelle den sanne historien men da var jeg allerede så syk av presset mot min person at jeg ikke klarte. Det kommer forøvrig noen artikler om oss straks vi har reist fra landet.

Det er vel ingen her som tror en slik sak ikke ville kommet i noen aviser, ikke engang lokalavisen her vi bor om det hadde vært hold i artikkelen hans?

Nå skal jo vi bak denne siden på noen ekspedisjoner og vi har allerede begynt å kontakte de som var verst (før disse trådene ble slettet) for å lage dokumentaren bak prosjektet virkelighetsnær. Her er der ingen som har tatt hensyn til oss og vi vil heller ikke prøve å skjule navn eller foto/film på dem. Jeg vil gå så langt som å si at vi har ingen lyst til å tilsløre dem og deres ord.

Prosjektet er omfattende, langtidsvarende og vi kommer til å være brutalt ærlige rundt hva som skjedde.

Vi drar fra Norge enten i April eller August. Straks vi er borte fra landet setter vi større fokus på saken. Vi orker bare ikke dette tullet mens vi er her – vi har ikke gjort noe som helst galt annet en å være billige.

SISTE EPOST TIL REDAKTØR, DINSIDE: (sendt Karoline Brubæk 21.12.2012)

Hei.

 

Da har jeg en lille oppdatering til deg.

 

Det er nå bekreftet at vi ikke er anmeldt. (mao - du har bedrevet regelrett løgn)

 

Vi har bekreftet avbrutt handel for kr 41.280 grunnet deres artikkel foreløbig.

 

Denne summen samt antatt sum tapt grunnet potensielle kunder aldri handlet vil komme opp - men det er vistnok deres minste problem i denne saken.

 

Eieren blir kontaktet i løpet av januar/februar. Ikke glem vi hele veien har gitt deg og journalist mulighet til å rydde opp kjapt og billig. Merkelig dere ikkew tok tilbudet all tid deres journalist sendte mail med beklagelse over at han hadde tatt feil. (vi har all korrespondanse lagret. Absolutt allt)

 

Det er som jeg sa - denne saken kommer til å bli meget kostbar for dere og meget langdryg. Vi kommer og til å gå offentlig ut å bekrefte dere alene er grunn til 30% økte priser jamt over.

 

Deres journalist som vi satte privat etterforsker på kommer til å få avslørt ovenfor eier i vår mail til ham hva vi fant ut og hvor dårlig dette samsvarer med jobb som journalist.

 

I tillegg avlyste vi julesalget og alle kampanjene vi hadde klare der - det blir en meget stor sum penger. Du skjønner - salgshuset er ikke kun import av småelektronikk. Det er nettbasert bilvarehus, web tjenester med mer.

 

Ta en titt og du vil ane konturene av hva som er i ferd med å komme - for ikke å snakke om resterende av websider.

 

Før deres journalist trykket artikkel fikk han beskjed at vi kunne bevise våre priser. Vi hadde og over 400 leveranser å vise til etter en preåpning noen mnd i forveien.

 

Da ønsker jeg dere skikkelig lykke til videre - ville bare la deg vite at vi ikke har glemt dere - dere skal nå straffes for uærlighet, løgn og tafatthet.

 

Du trodde vel virkelig ikke dette var noe du kunne komme unna uten konsekvenser? Merkelig verdenssyn det er på deg. For noen kommentarer du har prestert å komme med.

 

Gleder meg virkelig til å sitte ansikt til ansikt med deg i en rettssal om et år eller to. Denne saken som kunne vært løst med dementiv artikkel og noen titusen lapper koster nå langt mer enn titusenlapper samt ryktet deres kommer til å svinne helt hen.

TIL SLUTT:

Dere får bare tro vi er en gjeng svindlere – vi har fortsatt INGEN kunder som ikke er fornøyd. I preåpning hadde vi over 400 salg. Fra november og til nå har vi ca 250 salg så utslaget er definitivt og stort.

En eller annen gang vil vel noen fra forum bestille og fortelle de faktisk mottok vare som avtalt.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Da har oppfølgeren til salgshuset.com, skandimart.com allerede avgått konkurs etter bare noen måneders drift. Startet vel i mars hvis jeg ikke tar helt feil, virket jo som godt og stabilt foretak (eller ikke) :whistle:

 

Rykte til de involverte blir vel ikke akkurat bedre av dette, får bare håpe at de som var uheldige nok til å rote seg bort i dette her får tilbake pengene sine, og lærer av det til neste gang :hm:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er nok flere som gikk fem på her. Kjøpte selv 2 såkalte samsung galaxy S3 telefoner og fikk pakke fra Kina/Thailand eller rundt der. Dette var selvfølgelig kopier noe han ikke oppga.Ingen av telefonene virker på telenor sitt nett,norsk er ikke i ordlista noe han påstår at det er det... Fikk beskjed om å gi tlf. til noen som har peiling sånn at jeg kunne få hjelp til å forandre språk... Er ikke blank heller,klare å finne språkmenyen på tlf og norsk ligger ikke der.Tok kontakt med mannen pr sms der han "forklarte" at dette er 19300 modellen av 1 utgave uten 4g. Påstod at ingen hadde klaget. Han skulle sjekke med leverandør om det muligens var sendt feil og ga en spesifikk dag han skulle ta kontakt med endelig svar. "Viser det seg være noe galt så kan jeg betrygge deg med at jeg har samme betalingsgaranti som finn blabla-d.v.s at finner vi ikke ut av det kommer pengene tilbake".

Denne sendte han den 6/7-13 og etter det var han umulig å få kontakt med så jeg snoket opp hans mor der hun sa at det var kinakopier han solgte (noe han ikke har oppgitt en eneste plass,dette er joTROSS alt 1 utgave av SIII) og han var en ordentlig forretningsmann.Fikk en sms etter å ha snakket med mor med beskjed om ALDRI kontakte noen rundt han om dette firmaet igjen. Han sier også at han har slått seg konkurs grunnet en falsk anmeldelse fra en som sier han ikke hadde fått varen og her kommer det beste "Vi starter opp igjen etter at vi har krysset atlanteren". Ba om navnet på bobestyrer noe som alle som er konkurs har men tydeligvis ikke denne karen,trodde også at det var karantantene etter en konkurs men han skal visst starte opp igjen i November men merkelig nok så svarer han ikke på mail eller sms da alt av telefoner registret på mannen er avslått. Her er kopi av konkursmailen han sendte ut:

 

"Vi beklager på det sterkeste å måtte meddele vår konkurs, torsdag, 11.07.2013.

 

Etter en meget bra åpning, men en periode hvor vi lå i bakleksa grunnet større investeringer i webside og struktur forsvant plutselig alle våre annonser som nettopp var lagt ut fra nettet. Det viser seg en misfornøyd kunde hadde anmeldt oss for å ikke levere varen noe som slett ikke var tilfelle. Problemet er at når jeg kontaktet finn samt politiet fikk jeg beskjed om at intet kunne gjøres, annonsene kunne ikke komme opp før saken var etterforsket og det var helt umulig å komme med informasjon slik at jeg kunne finne rette vedkommende og få bevist via administrasjon av butikk at personen faktisk aldri har betalt, har overført til feil konto eller rett og slett bare er nok en konkurrent som prøver seg grunnet våre lave priser.

 

Enden på visa ble at jeg sendte varer til firma var tomt for penger og nå sender dette til resterende. Hadde personen som meldte oss hatt grunn til det, ok - men her er han uten grunn og dette har kostet våre kunder totalt ca 20.000 som vi lå i bakleksa.

 

Vi drifter vår andre butikk, nyhetssiden og ekspedisjons-reiser via vårt andre firma men vi har nå lært av denne hendelsen og skal endre infrastruktur.

 

Skandimart kommer tilbake med nytt firma i november.

 

Team SkandiMart.

 

PS: Straks vi er tilbake i november skal vi finne ut av hvem dette er. Vi må anmelde denne personen når vi kommer hjem og håpet er at selv om firmaet er konkurs at han må dekke mitt og deres tap grunnet feilaktige påstander."

 

Denne saken er langt fra over fra min side!!!! Jeg kommer til å ta de grep som er mulig noe jeg har gitt han klar beskjed om så nå er det opp til han hvor langt han vil dra dette.

Som jeg har sagt til han...refunder pengene og jeg er ferdig med saken men han svarer ikke på mailene jeg har sendt og det betyr vel at han bryr seg ikke om han får en anmeldelse til på seg. Har tid i massevis til å følge opp dette og det kommer jeg også til å gjøre. Skulle gjerne hatt kontakt med alle som har blitt lurt av denne gutten!

Endret av Merkas
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da vil jeg bare si noen få ord på vegne av salgshuset.com.

Vi driver, som vi har påstått hele tiden seriøst.

Nå har alle forum fjernet all trakasering utenom avforum da eierne her syntes det ikke er noe særlig problemfylt å la dødstrusler, useriøs drittslenging osv være liggende. De syntes heller ikke det er nevneverdig alvorlig å være stilt til ansvar ovenfor tap for oss grunnet uaktsom drift av websiden deres.

Vi får se om de fortsatt syntes det samme i fortsettelsen.

Dinside artikkelen er den andre saken som ikke har forsvunnet, mens resten er helt borte pga grunnløse påstander. (utenom noen mindre nettpublikasjoner som referer fra dinside artikkel – disse skal kontaktes denne mnd)

Dinside journalist fikk som tidligere forklart mulighet til å komme å treffe leverandørene våre via chat, han fikk mulighet til å sjekke over fire hundre vellykkede leveranser som vi hadde i en preåpning sensommeren, 2012.

Vi har som direkte følge av AV forum og Dinside artikkel (som de siste gjenværende) avbestillinger pålydende noe over 50.000,- Ikke at det er kritisk av den grunn, men til syvende og sist er det ikke oss som tar den regningen – vi bare holder bokføringen. Nå er jo denne summen uansett en lille dråpe i denne sammenheng.

Vi anmeldte aldri brukerne på forumene, vi gjorde politiet kjent med situasjonen. Vi begynte jobbe opp mot redaktør på dinside samt forum eiere.

Alle har vært fine å ha med å gjøre utenom dinside og da AV forum. Vi har jo lagret all informasjon som har stått i forumene her. I februar/mars kommer vår advokat til å ta en siste runde rundt før vi tar rettslige skritt. Dette er jo en sak som kommer til å trekke ut lenge, men sånn er det nå bare.

For dinside sin del har redaktøren påstått hun har holdt annmeldelsen i hånden mens det i realiteten trolig aldri er levert inn en slik annmeldelse engang.

Hele deres artikkel bygger på at vi er anmeldt – noe vi aldri var. Vi har sjekket med politiet hver 14. dag. Det rareste er jo at hun aldri ville sende meg kopi av anmeldelsen eller noe hjelp med hvor den var levert inn – ingenting.

En annen ting er de påstår noen av tvene ikke ville virket osv. Dette er selvfølgelig tull. Hele artikkelen er tull og tøys fra ende til annen.

Journalisten har bedt om beklagelse og ville ordne opp med ny artikkel han. Jeg nektet – har ingen ønsker om å ha noe som helst med en løgner som ham. Jeg ba dem sende en ny journalist – og det var her det skar seg og redaktøren satte seg på bakbeina. Vi har all epost korrespondanse og en dag skal dette bli vist frem – hun er smått fantastisk i sine begrunnelser der hun spinner seg inn i sitt eget nett..

Vi går nå direkte på eieren av dinside. Alt vi kommer til å be om er å fjerne artikkel og komme med en liten dementiv artikkel. Resten mellom oss er advokatmat – spørsmålet er bare hvor lenge skal de la det ligge og således gjøre det dyrere for seg selv? Er eieren like genial som redaktøren og journalisten vil nok dette ta tid.

Grunnen til at dette taes i så rolig tempo er egen helse som gikk til h.. underveis i prosessen. Jeg orker personlig ikke holde på med dette her mens jeg er i Norge. Jeg blir meget syk av hele situasjonen. Dette er mye greiere å holde på med mens jeg er på ekspedisjoner, eller hvertfall ligger til havs langt fra fe og folk i Norge som vil meg vondt.

Alle som har bestilt av oss har fått varene sine. Tror så godt som alle våre kunder er fornøyde. Eneste måten for dere å finne ut på er å bestille men siden dere mener vi er en gjeng svindlere blir jo ikke det noe av. For dere skjønner vel selv at ingen som er innom forumet her bestiller av oss?

Heldigvis har vi detaljert statistikk på hvor mange som kommer fra hvor på nett, for oss er det ikke veldig viktig om vi tjener pengene gjennom salg eller gjennnom erstatning for tapt salg. Til slutt kommer pengene uansett.

Dinside artikkelen sammen med AV forum er den eneste grunnen til at vårte priser ble øket med 30%+ jamt over. Dette måtte til for å stilne svindel snakket. Så der kan dere gratulere dere selv skikkelig – knall det det der.

Dette skrivet kommer grunnet enkelte lurer på hva som skjer. Det som skjer er at vi designer videre, tilknytter oss flere og bedre kontakter og utvikler vårt konsept.

PS: Etter dinside artikkelen var det STOR pågang fra journalister. Etter å ha gjort som jeg ba han fra dinside om å gjøre – sjekke fakta, var det ingen igjen som ville skrive om saken. Noen ville fortelle den sanne historien men da var jeg allerede så syk av presset mot min person at jeg ikke klarte. Det kommer forøvrig noen artikler om oss straks vi har reist fra landet.

Det er vel ingen her som tror en slik sak ikke ville kommet i noen aviser, ikke engang lokalavisen her vi bor om det hadde vært hold i artikkelen hans?

Nå skal jo vi bak denne siden på noen ekspedisjoner og vi har allerede begynt å kontakte de som var verst (før disse trådene ble slettet) for å lage dokumentaren bak prosjektet virkelighetsnær. Her er der ingen som har tatt hensyn til oss og vi vil heller ikke prøve å skjule navn eller foto/film på dem. Jeg vil gå så langt som å si at vi har ingen lyst til å tilsløre dem og deres ord.

Prosjektet er omfattende, langtidsvarende og vi kommer til å være brutalt ærlige rundt hva som skjedde.

Vi drar fra Norge enten i April eller August. Straks vi er borte fra landet setter vi større fokus på saken. Vi orker bare ikke dette tullet mens vi er her – vi har ikke gjort noe som helst galt annet en å være billige.

SISTE EPOST TIL REDAKTØR, DINSIDE: (sendt Karoline Brubæk 21.12.2012)

Hei.

 

Da har jeg en lille oppdatering til deg.

 

Det er nå bekreftet at vi ikke er anmeldt. (mao - du har bedrevet regelrett løgn)

 

Vi har bekreftet avbrutt handel for kr 41.280 grunnet deres artikkel foreløbig.

 

Denne summen samt antatt sum tapt grunnet potensielle kunder aldri handlet vil komme opp - men det er vistnok deres minste problem i denne saken.

 

Eieren blir kontaktet i løpet av januar/februar. Ikke glem vi hele veien har gitt deg og journalist mulighet til å rydde opp kjapt og billig. Merkelig dere ikkew tok tilbudet all tid deres journalist sendte mail med beklagelse over at han hadde tatt feil. (vi har all korrespondanse lagret. Absolutt allt)

 

Det er som jeg sa - denne saken kommer til å bli meget kostbar for dere og meget langdryg. Vi kommer og til å gå offentlig ut å bekrefte dere alene er grunn til 30% økte priser jamt over.

 

Deres journalist som vi satte privat etterforsker på kommer til å få avslørt ovenfor eier i vår mail til ham hva vi fant ut og hvor dårlig dette samsvarer med jobb som journalist.

 

I tillegg avlyste vi julesalget og alle kampanjene vi hadde klare der - det blir en meget stor sum penger. Du skjønner - salgshuset er ikke kun import av småelektronikk. Det er nettbasert bilvarehus, web tjenester med mer.

 

Ta en titt og du vil ane konturene av hva som er i ferd med å komme - for ikke å snakke om resterende av websider.

 

Før deres journalist trykket artikkel fikk han beskjed at vi kunne bevise våre priser. Vi hadde og over 400 leveranser å vise til etter en preåpning noen mnd i forveien.

 

Da ønsker jeg dere skikkelig lykke til videre - ville bare la deg vite at vi ikke har glemt dere - dere skal nå straffes for uærlighet, løgn og tafatthet.

 

Du trodde vel virkelig ikke dette var noe du kunne komme unna uten konsekvenser? Merkelig verdenssyn det er på deg. For noen kommentarer du har prestert å komme med.

 

Gleder meg virkelig til å sitte ansikt til ansikt med deg i en rettssal om et år eller to. Denne saken som kunne vært løst med dementiv artikkel og noen titusen lapper koster nå langt mer enn titusenlapper samt ryktet deres kommer til å svinne helt hen.

TIL SLUTT:

Dere får bare tro vi er en gjeng svindlere – vi har fortsatt INGEN kunder som ikke er fornøyd. I preåpning hadde vi over 400 salg. Fra november og til nå har vi ca 250 salg så utslaget er definitivt og stort.

En eller annen gang vil vel noen fra forum bestille og fortelle de faktisk mottok vare som avtalt.

 

Regner med at dette gjelder det nye firmaet Scandimart også. D.v.s før dere slo dere "konkurs". Vi får se når det gjelder kunder som ikke er fornøyd,disse skal jeg klare å finne. Tviler på at jeg er den eneste som har handlet i god tro og fått ett produkt som langt fra samsvarer med annonse!

Lenke til kommentar

Da har oppfølgeren til salgshuset.com, skandimart.com allerede avgått konkurs etter bare noen måneders drift. Startet vel i mars hvis jeg ikke tar helt feil, virket jo som godt og stabilt foretak (eller ikke) :whistle:

 

Rykte til de involverte blir vel ikke akkurat bedre av dette, får bare håpe at de som var uheldige nok til å rote seg bort i dette her får tilbake pengene sine, og lærer av det til neste gang :hm:

 

Hvis du leser mitt innlegg så er det tvilsomt at det dukker opp penger fra den kanten.Hadde klaget før de liksom slo seg konkurs og ble lovet pengene tilbake... Nå skjuler de seg bak en konkurs som skjedde ca en uke etter at jeg hadde gitt beskjed om de faktiske forhold. Tror ikke at de har satt seg inn i reglene for konkurs. Synd for dem at de ikke bare betalte tilbake pengene for jeg kommer til å lage så mye kaos jeg kan!

Lenke til kommentar

Jeg fikk vite om det fra en i familien som hadde bestilt en "Samsung Galaxy S3", men den har han ikke sett noe til.

Hvis kunne gi en tilbakemelding når finner ut av noe, hadde det vært veldig fint.

 

Nå vet ikke jeg om denne "Martin" var involvert også på denne siden, men tar det med siden det er litt relevant.

 

http://www.dinside.no/904910/mener-salgshuset-com-er-svindel

http://avforum.no/forum/generell-chitchat/126786-jeg-blind-hvor-traden-ang-salgshuset-com.html

Lenke til kommentar

Jeg fikk vite om det fra en i familien som hadde bestilt en "Samsung Galaxy S3", men den har han ikke sett noe til.

Hvis kunne gi en tilbakemelding når finner ut av noe, hadde det vært veldig fint.

 

Nå vet ikke jeg om denne "Martin" var involvert også på denne siden, men tar det med siden det er litt relevant.

 

http://www.dinside.n...-com-er-svindel

http://avforum.no/fo...shuset-com.html

 

Du kan ikke finne ut hvor han bestilte fra?

Lenke til kommentar

Etter det han sa bestilte han via nettsiden skandiamart.com, men så visst først annonsen på finn.no.

 

Akkurat det samme som meg så dette er nok samme typen. Jeg kommer til å dra ned i morgen å anmelde fyren så får jeg se hvilke andre instanser som er verdt å kontakte!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...