Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva er det som er så ekkelt med mensen?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Damen min får innimellom mensen, som de aller fleste andre jenter. Jeg vet ikke om hun blør mer eller mindre enn andre, men det kommer litt sporadisk pga. p-sprøyte, så det kan være mindre enn normalt. Uansett, poenget er at for oss er ikke dette så veldig ekkelt. Å ende opp med litt blod på penis er mildt sagt verdt kosen for oss i hvertfall! :) Det er selvsagt ikke snakk om å smake eller få noe i munnen (selv om oralsex går fint, man tar jo ikke tungen inn i skjeden), men kun litt blod på huden.

 

Spørsmålet mitt er om folk, spesielt folk som har erfaring med det, virkelig synes mensen er så ekkelt som mange skal ha det til (og at jeg og kjæresten har unormalt lite problemer med det), eller om dette bare er en myte, eller den populære meningen å ha, at mensen er ekkelt.? Anonym poster: d7733a0b2d8a0687fd50df0a9ea0a958

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det å ha sex mens hun har mensen er en smakssak, akkurat som det meste annet innen sex. Noen liker det, noen liker det ikke. Noen liker håndjern, noen liker det ikke. Noen liker wetsex, noen liker det ikke. En av grunnene til at det har blitt mye snakk om å ikke ha sex mens hun har mensen er fordi det fra eldre tider (forsåvidt også i andre kulturer i moderne tid) henger igjen at jenta er "uren" når hun blør, noe som førte til at å ha samleie mens hun hadde mensen var helt utelukket.

 

Hvis dere liker det, så fortsett med det ;) Ikke tenk på hva "alle andre" mener.

Lenke til kommentar

For meg, og mange andre, så er det LUKTEN. Å herregud, LUKTEN.

 

Da jeg var yngre og først fikk mensen så fikk jeg kun bruke bind, siden jeg kommer fra en muslimsk familie og derfor en muslimsk og religiøs mor så var tamponger utelukket.

 

Man føler seg aldri ren, aldri fresh, og LUKTEN. Å herregud, lukten!

 

Selv nå når jeg gjør akkurat som jeg vil og vasker som bare det før sex så løper jeg fort på do og setter i en tampong etterpå. LUKTEN ALTSÅ! Har ikke kjent den på lenge siden jeg begynte med tamponger, men minnet om den sitter fremdeles i hodet!

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Oralsex mens hun har mensen er ikke noe vi har prøvd eller kommer til å prøve, men sexen blir ikke lagt på hylla på grunn av en kroppslig prosess - ingen av oss har blitt skadet av det, og ingen av oss syns det er ekkelt heller, så jeg ser ingen grunn til å ikke ha sex i den perioden av syklusen. Men kanskje vi bare er spesielle?

Lenke til kommentar

Jeg som jente synes det er forferdelig ekkelt.

Det lukter, det er blod og gørr, det blir grisete. I tillegg til at man føler seg skikkelig ufresh, så er det gjerne ubehag flere steder på kroppen. Jeg får f.eks veldig vondt i korsryggen, magen blåser seg opp og innimellom får jeg skikkelig vondt i magen. Noen har det ti ganger verre enn meg.

Til vanlig har jeg seksuell lyst så det holder, men når jeg har mensen, så forsvinner den tvert. Kommer aldri til å forstå de som vil ha sex under mensen. Men hver sin smak. Ingen får kjøre brannbil her i gården i hvert fall.. Anonym poster: 3bfbbde4efb0cea7c0ed883c613eebc1

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...