Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men inni mørkeste rygghull. Spillet er jo på Norsk!!!! Noen som vet hvordan jeg kan endre det til Engelsk? Finner ingen option ved reinstallering eller noe

 

Søkte litt rundt og fant ut følgende:

 

-Du må av-installere spillet.

-Deretter må du skifte Origin-kontoen din til Engelsk på Origin->Programinnstillinger

-Origin vil spørre om omstart og man starter på nytt

-Deretter trykker du download på SimCity i "My Games".

-Når man har engelsk språk på Origin kan man faktisk velge all mulige språk før installasjon.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

"Checking for updates" ...

 

Kom faktisk inn i spillet menyen tidligere, men, "servers are busy", og 'play' gir ingen respons whatsoever.

 

Ok, kom et steg lenger i det jeg skriver dette. Kan velge server samt "unable to connect" etter litt :w00t:

 

Dette er Diablo 3 på nytt.

Endret av Syv
Lenke til kommentar

Min opplevelse hittil:

 

Først ville ingen servere fungere. Da jeg fikk kobla til en server, datt jeg ut så fort jeg kom til hovedmenyen. Etter mange forsøk kom jeg inn på spillet for så å finne ut at det var på norsk. Uten å finne noen språkinnstillinger in-game eller andre steder, fant jeg ut at jeg måtte reinstallere spillet med Origin på engelsk.

 

Deretter kom jeg nokså kjapt inn i spillet (måtte bare koble meg til serveren 3 ganger for å få tilgang, stor forbedring). Når jeg så kom inn trykket jeg "get startet" som var den eneste tilgjengelige knappen på hovedmenyen. Tutorialen loadet og jeg havnet i en by. Alt av knapper og ting var grått, og ingen meldinger kom opp. Etter frustrert klikking rundt på alt, måtte jeg gi opp å gå ut og inn 3 ganger. Da dukket på et magisk hvis mange andre knapper på hovedmenyen.

 

Nå kunne jeg lage en region og ordnet meg en lite stykke land for å starte opp. Eter å lagt noen veier og bygd ett kraftverk, trykket jeg på noe import-greier som førte til at jeg kunne se andre byer i regioner. Dette skulle jeg ikke gjort, for da ble jeg disconnected igjen.

 

Nå har jeg gitt opp dette møkka-spillet. Jeg angrer på at jeg gav fra meg 500 kr for denne dritten. Legger meg nå.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Selv om jeg forstår at dere er frustrerte, noe jeg også har vært de siste 2 dagene, så er det viktig å ikke bare se negativt på det. Når et onlinespill med så mange brukere starter opp blir det selvfølgelig problemer med serverne.

 

Det jeg synes er dumt er bare det at man MÅ være koblet til internett for å spille. Det er ikke mulig å spille single player uten å være koblet til nettet. Her dukker det opp veldig mange potensielle problemer. Hvis man f.eks. er på ferie en uke eller to og er på hytta eller hos slektninger og vil ha et rolig offline spill, så er ikke det mulig hvis stedet der du er ikke har internettilgang.

 

Dette betyr også at hvis du er midt i et spill og du mister nettforbindelsen i et par sekunder, noe som ofte kan skje spesielt hvis du bruker trådløst nett, så mister du hele saven siden forrige lagring. Og så vidt jeg har fått med meg er det ikke mye autosave. Og hva hvis EA blir hacket/går konkurs/etc? Hvis de av en eller annen grunn ikke lenger vil være i stand til å tilby meg en server vil spillisensen min være ubrukelig, og det vil være umulig å spille.

 

Jeg er virkelig ikke fan av denne løsningen. Men jeg skjønner også hvorfor de velger å gjøre det. Uten online-funksjonene ville SimCity ha vært, som alle tidligere utgaver av SimCity, et offlinespill. Og offlinespill kan veldig enkelt skaffes gratis uten å miste noen funksjoner. Dette er hva vi får for piratkopiering ;)

Lenke til kommentar

Har spilt halvannen time nå faltisk. Gikk tilslutt. Imidlertid er serverne nede for øyeblikket, men jeg kan fortsette byen. Er vel det nærmeste jeg kommer "offline play" :ohmy:

 

Bare håper jeg får kobling igjen så det ikke er forgjeves.

Lenke til kommentar

Ja ja fikk spille ett par timer uten særlig problem før serverne gikk ned og jeg kan ikke spille mer. Jævlig synd for dette likte jeg godt! Koser meg med herlig gameplay, søte sims og musikk jeg ikke klarer og stoppe å nynne på. Bare så ufattelig trist at det er EA som er utgiver for Maxis!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...