Jump to content
Sign in to follow this  
NeitherDumbNorCruel

[Løst] Hva kan jeg gjøre når en administrator sletter mine innlegg?

Recommended Posts

Jeg kom i skade for å uttrykke at jeg synes ikke en administrator skal forsøke å sensurere eller legge føringer for en debatt, og nå virker det som om han sletter innleggene mine i tråden.

Det har ikke blitt oppgitt noen grunn, jeg har ikke blitt kontaktet over PM, og innleggene som ble slettet inneholdt kun en link til kildeinformasjon.

 

Er det slik å forstå at dette forumet er administratorene sin vesle lekegrind hvor de kan gjøre hva de vil med begrunnelsen "han var slem i munnen mot meg", eller... finnes det noen annen, fortrinnsvis saklig, grunn til slik, tja, pubertal adferd?

Share this post


Link to post

Linkene førte ikke til kilder, men til tilfeldige nettsider uten relevans for diskusjonen (den første pekte til http://news.feedzilla.com/en_us/stories/industry/biotechnologies/65488661?client_source=feed&format=rss&sb=1, og den andre pekte til http://www.vanguardngr.com/2011/07/copa-america-brazil-exit-as-venezuela-shock-chile/). Hvor feilen ligger vet jeg ikke, men sannsynligvis ligger den hos tjenesten du brukte til å forkorte linkene. Den første linken ble slettet da den ble tolket som spam, mens den andre linken ble slettet grunnet barnslig ordspråk.

 

Jeg la ingen føringer for debatten, men kom med min personlige mening. Hvis du ikke tåler at administratorene på forumet har personlige meninger og deler disse, anbefaler jeg deg å finne et annet forum å diskutere på.

 

Med vennlig hilsen,

Runar

  • Like 1

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...