Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Henrik C: Ikke for å være kjip her, men hvorfor ikke nevne at man er ute etter noe mer spennende til f eks Kavinsky som kjører en like pen stil som man har sett før? Jeg ser ikke helt hva som skiller den ene ut og ikke den andre.. Begge er pene stiler som ikke skiller seg ut som spesielt kontroversielle eller interessante.

Lenke til kommentar

Ser bra ut Kavinsky! :)

 

Og Slikkepinne: Det faktum at halve forumet har dem gjør dem ikke noe mindre fete. Har lyst til å kjøpe noen slike selv. Skal legge litt mer enn 400,- i en jeans neste gang jeg skal ha det, så blir vel enten noe fra Nudie (Thin Finn) eller Acne (Max Raw). :p

Lenke til kommentar
Alright, ser den - hadde nok vært mer interessant om man fikk se buksen som et antrekk og ikke bare en fitpic. Jeg foretrekker absolutt bilder av hele antrekk framfor enkeltplagg.

Absolutt!

Beklager hvis det kommer noen skrivefeil, skylder på russedåp og manglende nachspiel, so here we go!

Selvfølgelig er det pene bukser, men det mangler liksom hva du går med. Ser jo at du har kjøpt noen bukser som "alle" liker, men hva mer går du med? Det er det som er spennende å vite, akkurat som Kav viser oss.

´Beklager hvis jeg virket litt krass mot deg Silkepinne, det var absolutt ikke meningen.

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897

Tusen takk for tilbakemeldinger.

Ang. antrekk. Jeg hadde på meg en utslitt fleecegenser. Jeg skulle gjerne postet et helt antrekk, men det jeg hadde på meg da jeg tok bildet var ikke akkuratt presentabelt. Frem til jeg får meg en skikkelig basisgarderobe, så blir det nok ikke så mange fulle antrekk, men klærne jeg har i skapet nå ser langt bedre ut enn hva de gjorde for en stund siden.

 

Henrik C: Du var på ingen måte for krass i kritikken. Setter pris på konstruktive tilbakemeldinger. Det gjelder dere andre også.

 

Analogue: Det er Nike Air Jordan 1 High Strap.

De ser betraktelig mindre "bananformet" ut på foten. På bilder har sålen en tendens til å se litt avbøyd ut, og tuppen kan ofte bli litt lang, men dette ser mer normalt ut når man har den på seg.

Endret av Slettet+987123897
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...