Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Wat. Har de dysleksi? Jeg skriver at Luxire tilbyr tre former for snitt på sine skjorter, og det stemmer. Du må gjerne sjekke dette ut på siden til Luxire. Vet inderlig godt hva MTM vil si, og det var jo derfor jeg i min tidligere post spurte hvorfor han ikke bare tok målene selv...............

 

Ser nå at det fremkommer informasjon som jeg ikke var klar over. Da skal jeg trekke min bastante påstand.

Du som har problemer med å forstå her skjønner jeg. Han tok målene selv av en tidligere skjorte han hadde. Regular fit, slim fit og super slim fit er Off the rack skjorter, har du ikke fått med deg det enda?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bylørdag i Bergen sentrum i morgen for de interesserte.

 

Tilbudsavis finner dere her.

 

Av interesse er Retro - Ornesto gensre til 500 kr (før 1200 kr). Til prisen er de OK.

 

Scabal skal også selge "diverse sko til 30%". Scabal har jo noen OK sko, men det spørs jo hva de ønsker å kvitte seg med i denne omgang. Er sjeldent mellom hver gang jeg finner noe OK på Volt men de skal hvertfall ha 30% på alle ordinære varer, Carlings har tilsvarende dersom man vil ha jeans.

 

Ellers noen som har erfaring med sko fra Morris? Scabal har en del slike og selgeren sier de er laget av C&J.

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

De er laget av c&j, kvaliteten virker solid. Personlig synes jeg det er kulere å gå med sko fra c&j enn Mortis, men det har jo lite å si så lenge skoene er gode.

 

Vel, hvem legger merke til slikt? (utenom medlemmer her inne)

 

Var imponert da selgeren sa at de ble laget av C&J, da ble jeg fornøyd. De har faktisk en del pene sko men prisene er jo... vel norske. :hmm:

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Veldig få andre som bryr seg selvfølgelig, men for meg ville det bare ha føltes mye kulere å gå rundt i et par sko fra Crockett & Jones kontra et par fra Morris. Det er vel også sånn at skoene fra Morris har samme pris eller er litt dyrere, og da vet jeg hva jeg ville gått for. Hvis du får 30% på sko fra Morris så stiller jo saken seg fort annerledes.

Lenke til kommentar

Det er jo åpenbart at kvaliteten blir lavere når man skal produsere for andre. Både produsent og label skal tjene på produktet.

 

^gjelder om det er gitte rammer på pris. RL sine cordovan som cbfn har er fabelaktige sko, men de koster også deretter.

 

Nja, vet ikke om jeg vil si det er åpenbart. Det kommer jo an på hva merket ønsker av spesifikasjoner opp mot pris tenker jeg.

 

Som f. eks med PRL Marlow (laget av C&J), der har de nok gitt C&J relativt frie tøyler satt opp mot en relativt høy utsalgspris. Jeg tenker meg at Morris ikke akkurat stiller de samme krav.

 

Dette blir jo bare synsing men er sånn jeg tenker meg det foregår hvertfall.

 

Apropos Bergen og tilbud, overså denne i forrige post - Vincci har tilbud på diverse dresser nå til 4900 (før opptil 15 000). De fører blant annet E. Zegna, så mulig man kan finne noe bra der.

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...