Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Da har jeg endelig en grunn til å poste her. Jeg leter etter en sommerjakke for tiden. Jeg ser for meg en blå trenchcoat eller lignende. Har også planer om å kjøpe meg et par hvite skinny-jeans. Jeg pleier å gå for Cheap Monday, men har dere tips til andre bukser som har en god passform?

Sjekk Acne og NN.07 :) Skal du ha hvite bukser, anbefaler jeg forresten chinos og ikke jeans. Så slipper du å se ut som 50% av pakistanerne i Drammen. Follestad har en fin trench fra Oscar Jacobsen hvertfall, om ikke 3000 er for mye

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lurer på om det kommer til å bli like mye russeprat her som i fjor... Virker slik.

Nå er det 2 år siden jeg selv var russ, og jeg har for lengst gått over i hater-russ-modus. Da jeg og samboeren kjørte hjem fra Drammen i går hadde russen prestert å kastet ølflasker ut i en ganske tungt trafikkert vei så det hadde knust ut over hele veien. Og for å gjøre alt bedre har jeg en russebuss som nabo, bokstavelig talt. Og de liker å teste anlegget. Gjerne sent. Døøøøøøø.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som vet hvor de har best utvalg av chinos og jeans fra Acne i Oslo? Vurderer et kjøp av enten hvite chinos eller jeans, men vipper litt imellom de to valgene. Ser ihvertfall at Acne har relativt slimme chinos- og jeansmodeller, og 27W i NN.07 var dessverre litt for stort rundt setet (fikk hengerumpe), så da må jo Acne være siste utvei?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...