Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forrige innlegget mitt var siktet til Knewt sin jakke, så ikke at det var flere sider. Uansett, sjekk Brekke, de har en del vinterjakker.

Mulig de har noe i ditt budsjett, usikker der. G-Sport på Arena har også en del vintertøy, de fører vel også Skogstad som har jakker i din prisklasse.

 

Går forøvrig ut fra at du bor i Arendal, noe jeg mener å huske, men jeg kan ta feil.

Lenke til kommentar

@Raste:

Pen cardigan. Tror ikke den lokale H&M-butikken har den, synd, for den hadde gjort seg i klesskapet. Ikke veldig spesiell, men ligger et par hakk under Filippa K sine cardigans, som jeg har en liten forkjærlighet til.

Nå er det bare å vente på julesalget, da skal det handles. Får bare håpe at alt ikke blir røsket vekk fra butikkene, må vel kjøpe meg selv en liten førjulspresang sånn at jeg er på den sikre siden.

Lenke til kommentar
Er ute etter enn en clutch til fruen, enten sort eller rød, noen forslag?Bursdag i dag og litt sent ute med å få ferdig alt.. Julegavene er jeg ferdig med, men bursdagen? nehh....

 

Noen innspill om Gucci`s "hysteria" clutch?

Disse du tenker på?

gucci-hysteria-clutch-colors.jpg

 

Ser jo greie ut, aner ikke om det faktisk holder til en jente siden jeg ikke er det selv, men de ser bra ut og de holder garantert høy kvalitet, så hvis du har pengene, finner en som ser bra ut og passer til stilen hennes, go for it!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...