Gå til innhold

Borderlands 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spilt det selv ca 4-5 timer uten problemer. Hva slags problemer er det snakk om?

 

Ser på steam forums at det er mange som sliter med installasjonen av spillet, frameraten er for mange ubrukelig, spillet fryser/bsoder for andre og det er problemer med å spille sammen med venner. Andre starter spillet for en ny økt og finner ut at saven deres er korrupt.

 

Takker for alle tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar

Aha, høres ikke helt optimalt ut nei. Hadde selv trøbbel med å joine gamet til en kompis, men antok at det var fordi vi begge hadde "lurt" til oss amerikansk ip (før eu lanseringa). Får se i kveld om vi har bedre hell.

 

Ikke opplevd noen andre problemer, spiller flyter nydelig med alle innstillnger på max med 660ti'n.

Lenke til kommentar

Funker optimalt her også, men jeg har ikke prøvd sammen med kompiser ennå.

 

Det eneste jeg har å klage over så langt er det tåpelig respawn-systemet. Jeg skjønte ikke hvorfor mobs skulle respawne i 1'ern og jeg skjønner ikke hvorfor de har tatt med dette denne gangen også. At mobs respawner når man er logget ut kan jeg skjønne, men imens man spiller? Har allerede dødd en gang når en liten landsby respawnet mens jeg var midt oppi en annen kamp i området..Unødvendig og dårlig gameplay etter min mening når man må cleare en "dungeon" 2 ganger feks. Gjør faktisk at jeg blir fortere lei og det er synd.

 

Det jeg liker så langt er at våpnene virker å være mer interessante enn i 1'ern. Jeg tror ordene, "tusenvis av våpen" var det jeg hørte mest av før 1'ern kom, men likevel fant jeg veldig sjeldent bedre våpen. Jeg løp rundt med samme hagla i evigheter. Det ble litt som om man skryter av at en vendor i WoW har tusenvis av våpen i hvit kvalitet...da kjøper du det beste i lav lvl og så er resten ubrukelig, og sånn følte jeg at Borderlands var. Men så langt har jeg funnet masse våpen, og mange av dem har faktisk vært oppgraderinger så det lover godt.

Lenke til kommentar

Jeg fant konstant bedre våpen i borderlands 1, ved begge gjennomspillinger. Du må ha vært veldig veldig uheldig. Selv føretrekker jeg at mobs respawner, det er digg og alltid ha noe å skyte på uansett. Jeg har faktisk aldri tenkt på at det var noe som skulle vært forandret. Må si det føles riktig ut, uten at jeg egentlig vet hvorfor.

 

Det betyr selfølgelig ikke at det jeg skrev er riktig, synes bare det var artig med så forskjellige erfaringer og meninger.

Lenke til kommentar

Er det noen som har funnet ut hvordan man mest kobler seg opp til venner? (Co-Op)

Jeg og en kamerat sleit utrolig med det i går, fikk bare timeout. Og den ENE gangen vi faktisk fikk koblet sammen, så klarte jeg å fuck'e opp lyd-innstillingene mine etter 30 min, så jeg måtte restarte :p Men, det skal sies.. KONGE bra 30 min i alle fall! ;) Elsker humoren!

På PC er det litt hit'n miss, som med Borderlands 1. Starta game, kompis joina, men en annen kompis fikk bare connection failed etter 30sec. Så starta han game, da fikk jeg failed. Mens han som kunne connecte til meg fikk connecta til han andre også. Så da starta han game...og vi andre klarte endelig å connecte så vi fikk spilt 3stk.

 

Googla en del i ettertid og fumla med innstillingene på routern, og etter å spesifikt ha åpnet UDP portene 50000 - 65535 fikk jeg plutselig connecta til han som jeg ikke fikk connecta til rett før. Siden andre spill har brukt desse portene uten problemer aner jeg ikke hvorfor Borderlands/Borderlands 2 skal ha problemer med det, men sånn er det nå.

 

Eneste andre spillet jeg kan huske å ha hatt lignende problemer med, er Titan Quest. Den gangen endte vi opp med å bruke Hamachi. Litt kjedelig å måtte bruke et ekstra program for å få til multiplayer, men for de som overhodet ikke får det til vil jeg anbefale å prøve Hamachi.

Lenke til kommentar

Vel, de med Nvidia kort får ekstremt kule effekter lagd for PhysX. Så kanskje du har ATI?

 

rart det der, jeg kjører med physx effektene på fullt uten problem med mit radeon hd 7950.

 

Det er bare en måte du kan få PhysX effekter med ATI. Og det er å redigere "WillowEngine.ini" fila til spillet. Om du ikke har gjort det har du ikke PhysX effekter med ATI.

Lenke til kommentar

Sliter med lav framerate og hakking, og hos kompiser som har langt dårligere pc flyter det jevnt. Jeg kjører E8500, GTX580 og 4 gb ram med nyinstallert win7 og det går plagsomt sakte i 1280x720. Crysis 2 flyter bra i 1920x1080 på ultra high.

 

som om grafikken ikke var ille noe hakker lyden også.

http://www.techspot.com/review/577-borderlands-2-performance/page6.html

E8500 er ganske nærme Phenom II X2 560 i ytelse, altså er det ikke rart du sliter med framerate.

Lenke til kommentar

Vel, de med Nvidia kort får ekstremt kule effekter lagd for PhysX. Så kanskje du har ATI?

 

rart det der, jeg kjører med physx effektene på fullt uten problem med mit radeon hd 7950.

 

Det er bare en måte du kan få PhysX effekter med ATI. Og det er å redigere "WillowEngine.ini" fila til spillet. Om du ikke har gjort det har du ikke PhysX effekter med ATI.

Fremdeles rimelig rart det der, jeg har dem på å ser store forskjeller på liquids og banner osv.

 

Har vel heller ikke redigert noen fil for å få det til.

 

Spiller med en kompis som bruker 6950 som også kjører med physx på max uten problemer og ser stor forskjell.

Endret av XfsB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...