Gå til innhold

Forhåndsdøm en film du ikke har sett.


Need44speed

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Transformers: The dark of the moon

 

Etter å ha sett de to forrige filmene har jeg absolutt ingen forventning til at denne filmen skal være bra. Transformers 2 besto av en rotete historie og store utfordringer med å skille robotene fra hverandre, og hva Michael Bay har gjort med de elskede Transformers er (nesten) utilgivelig. Det er selvsagt mulig at film nummer 3 er bra, gitt at Michael selv har stått frem og unnskyldt seg for film nummer 2, men lista er ihvertfall lagt høyt nå.

Det hjelper ikke å få med seg såkalte hotte babes som Megan Fox (som for meg er altfor "glatt", gi meg naturlige skjønnheter), det er bare et trekkplaster for å få flere tenåringsgutter til å kjøpe allerede for dyre kinobilletter/DVD/Blurays...

 

Her blir det nesten bunnkarakter; 2/10, en liten bonus for unnskyldningen til Michael... :)

Lenke til kommentar

The Expendables 2

Forutsigbar, stappfull av klisjéer, dårlig skuespill, dårlig handling. De har en dårlig handling og et dårlig plott og fyller filmen med alle de mest kjente action-skuespillerne for å selge billetter.

 

Det er jo nettopp det som gjør The Expendables, og at lass av 80- og 90-talls action-filmer så jævlig fett. Det er forutsigbart, stappfullt av klisjeer, har relativt dårlig skuespill, og en handling som er slappere enn min brors uerigerte penis, men det er jo akkurat sånn det skal være. Godt skuespill, null klisjeer eller en god historie er ting som hadde ødelagt denne typen filmer helt, og gjort det uinteressant.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

The Expendables 2

Forutsigbar, stappfull av klisjéer, dårlig skuespill, dårlig handling. De har en dårlig handling og et dårlig plott og fyller filmen med alle de mest kjente action-skuespillerne for å selge billetter.

The-Expendables-2-Sylvester-Stallone.jpg

 

Fra spøk til revolver, gleder meg sykt til denne. Ingen forventer Schindler's List her, bare de gode gamle heltene vi vokste opp med i en å samme film, og det er knall.

 

Mangler bare Seagal i en treer nå. :D

 

 

Etter å ha sett Total Recall (1990) i helgen får jeg dømme denne remaken her uten å ha sett den.

 

Først av alt, Farrell er ingen Arnold. Med Verhoeven's interessante smarte plot, kommer ikke 12' versjonen close.

Tviler ikke på at Total Recall (2012) mangler stemning, interessant plot og ikke minst, de priceless one-linerene vi aldri glemmer.

Endret av Cortese
  • Liker 1
Lenke til kommentar

The Hobbit. Jeg kommer til å elske den men synes at filmen er altfor kort selv om den er på over tre timer. Peter Jackson kommer til å gjøre forandringer ift. boka som jeg er enig med, mens mange fans vil hate filmen fordi en hendelse eller en karakter ikke svarer til forventningene deres eller er utelatt helt.

 

Om The Expendables 2:

 

 

The Expendables 2 er en med overlegg satirisk oppsummering av actionklisjeene fra 80- og 90-tallet og setter et episk punktum for en sjanger og en generasjon skuespillere som har utspilt sin rolle. At dette er ment som en parodi understrekes med både to og tre streker i filmen så jeg forstår ikke at noen ikke klarer å fange det opp. Men! så har de det gjelder ikke sett filmen heller; gjør det og jeg tror dere vil få et langt bedre inntrykk. Filmen er forøvrig langt bedre enn eneren (er jeg blitt fortalt av de som har sett den) så ikke la den skremme dere bort.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...