Gå til innhold

VIA KT600 vs Nforce2


oathunder

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan ikke fatte hvorfor noen vil kjøpe et HK uten Dual-channel DDR og låsbar PCI/AGP i disse dager...

 

Der må jeg si meg helt enig! :yes:

 

[quote="Outhunder" skal ha et abit hk...

Hvorfor <MÅ> det være Abit-kort? De skal jo være gode å overklokke såvidt jeg vet, men er det ikke lurt å sjekke litt rundt ellers også? Asus, soltek, MSI osv leverer jo gode kort de også! :o

Lenke til kommentar

Hehe :)

 

Gigalan er nyttig, siden maks båndbredde på 100mbit er rundt 12mb/s, og en enkelt disk kan lett lese av 30-60mb/s... har du flere disker - do the math.

 

Fiberchannel i en vanlig PC er ikke nyttig siden vanlig et SCSI/IDE interface har mer enn nok båndbredde til 2 disker (maks for IDE) eller 5-6 disker (maks av hva en vanlig SCSI pc kjører).

Lenke til kommentar
Hehe :)

 

Gigalan er nyttig, siden maks båndbredde på 100mbit er rundt 12mb/s, og en enkelt disk kan lett lese av 30-60mb/s... har du flere disker - do the math.

 

Helt Enig! Når man arbeider mot en fil-server, er rett og slett 100mbs LAN for tregt, og selv om den teoretiske hastigheten er 12mb/s så er den praktiske oftest 8-10mb/s pga overhaed og andre brukere som surfer etc..

 

Tenk deg selv hvordan det er å bearbeide et 200mb bilde i Photoshop. Åpne bilde (tell til 20) gjør to endringer, lagre (tell til 20) gjør to endringer, lagre (tell til 20) etc......etc....etc....

 

Det fungerer rett og slett ikke. til slutt blir man nødt til å mellomlagre lokalt, og da ender du ofte opp med forskjellige versjoner av bildet her og der. Eneste løsning er Gb-lan mot filserver.

 

Eller hva med når man skal se DivX filmer som ligger på serveren, Vente 2 minutter før filmen kan vises?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...