Gå til innhold

Samsung Tab 2 eller Asus T300?


Kaim

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Skal kjøpe meg nettbrett en av de nærmeste dagene. Valget har falt på en med 10.1 tommer skjerm, og jeg står igjen med to aktuelle kandidater;

Samsung Tab 2 / Asus T300.

 

Jeg har nærmest lest meg grønn om begge de siste ukene, men jeg klarer ikke bestemme meg. Har lest litt av hvert, både positivt og negativt om begge. Begge har mulighet for å utvide minnet, noe som er viktig for meg, Bra batterikapasitet er også veldig viktig, men så vidt jeg har forsått er Samsungen bedre på dette, men Asus har jo løsningen med tastaturet som juicer opp tabletens batteri, så jeg vet ikke helt. Mulighet for tastatur er jo greit, men jeg har forstått det slik at Samsungen også har mulighet for det, selv om det blir gjennom bluetooth, og ikke en så dedikert løsning som Asus sin?

 

Jeg har en Samsung Galaxy S2 som telefon, og jeg vet at Samsung er kvalitet. Asus har jeg aldri vært borti før, verken i form av tablets eller pc'er, så jeg har ikke peiling på hvordan de er på byggekvalitet, eller generelt hvordan produktene deres er.

 

Jeg kommer mest til å bruke nettbrettet til mye surfing, videoer, og kanskje litt e-bøker.

 

Noen som har erfaring med noen av de, evnt begge?

 

Takk for alle tilbakemeldinger!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal kikke på den videoen nå straks Veghov!

Takk for kjappe svar.

Men en annen ting jeg lurer på; hvordan er det med filmformater på android nettbrett, og er det forskjellig hva Asus og Samsung tar? Eller tar begge det meste av filformat?

Lenke til kommentar

Takker for link. Så nettopp gjennom den videoen du posta Veghov, og den gjorde valget lettere; For mitt bruk så spørs det om det blir Samsungen.

 

Men hvordan er det med tastatur til den? Noen som har no erfaring med hvordan de er? Er det norsk tastatur btw? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...