Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortnite_white_txt_black_bg-620x350.jpg

 

For alle som elsker gode zombie- og overlevelses-spill, kommer Fortnite mest sannsynlig til å falle i smak. Fortnite er et coop-basert spill som best kan beskrives som en blanding av Team Fortress 2 og Minecraft, hvor du kun har ett mål: Å overleve. Hvordan du går frem for å gjøre det er derimot opp til deg selv og lagkameratene dine, men mulighetene er i alle fall mange.

 

I skrivende stund har lite informasjon kommet ut, men vi vet i det minste at man i Fortnite kan bygge det man måtte drømme om i form av bygninger. Systemet er veldig likt det i Minecraft: Du sanker ressurser (ved å for eksempel felle trær og lyktestolper for ved), bygger det du måtte ønske av strukturer, og satser på at de holder mot hordene med zombier som kommer spesielt om natta.

 

Dette høres jo egentlig helt ut som Minecraft, men hovedforskjellen ligger vel i fokuset. Her er det nok et enda større fokus på det å overleve. Det kommer ikke bare en og annen zombie; nei, de kommer i store mengder og i forskjellige versjoner. Noen er gigantiske og kan ødelegge huset ditt på ett slag, andre er mindre og vil grave seg inn i bygningene dine for å stjele mat, utstyr og våpen. Allikevel er det også veldig stort fokus på byggingen, for så klart, du må jo være rustet mot alt dette om du vil overleve natten.

 

Spillet skal utgis i 2013. Spillet er eksklusivt til PC i først omgang, ettersom det kjører den nye og krevende motoren Unreal Engine 4.

 

Dette er en samletråd, så alt knyttet til spillet kan tas opp her.

 

Her er noen snutter:

 

http://www.youtube.com/watch?v=kE2TTakfGjk

 

(kommer flere snart)

Endret av Blitsen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 5 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...